StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нові чоловічі стрижки 2020: мессі кроп і відрослий андеркат - фото

15 березня 2020, 23:00оновлено 16 березня 2020, 15:51
Виразні переходи волосся виграли сутичку у плавних, тобто тепер в пріоритеті контрастний перехід між потилицею і маківкою.

відео дня

Стрижка для чоловіка - це питання стилю і спосіб показати світові, наскільки він дбає про себе. Вона немов розкрита книга, яка дозволяє прочитати чоловіка ще до того, як він скаже вам "привіт". Вона розповість про те, як він ставиться до життя, чим цікавиться, наскільки він відстав від життя або навпаки, йде в ногу з часом.

Чоловічі стрижки дуже підвладні впливу моди, і часто те, що було актуальним ще вчора, вже не в трендах сьогодні.

Відзначимо, що взимку ми помітили зміни в чоловічих стрижках, і вже зараз, спостерігаючи за чоловіками і підлітками, можна стверджувати, що вони ці нововведення схвалили.

Що змінилося?

По-перше, виразні переходи виграли сутичку у плавних, тобто тепер в пріоритеті контрастний перехід між потилицею і верхівкою.

По-друге, сама верхівка стала довшою і кошлатою. Таким чином чоловічі стрижки стали довшими. Це модний тренд, а ось стрижок, які мода 2020 "затвердила" для чоловіків, набагато більше.

Главред дізнався, які чоловічі стрижки в моді навесні 2020 року - в нашій фотогалереї свіжі варіанти стрижок і зачісок, подивіться, можливо прийшов час змінити імідж, і одна з цих стрижок стане вашою.

Наймодніші чоловічі стрижки 2020 весна - головні тренди на коротке волосся

Бічний проділ

Чоловічі стрижки з бічним проділом в моді, як і раніше, і навіть натяку на те, що вони з неї вийдуть - немає. Багато хлопців вибирають цей стиль, так як він простий, надійний і універсальний. Класика - це волосся середньої довжини з довшими боками. Щоправда, в 2020 році спостерігається тенденція, коли з боків зрізається більше волосся, і сама стрижка таким чином звужується.

Також можливий варіант цієї стрижки з фейдом - плавним переходом від довгого волосся до короткого - в 2020 році це все ще популярна комбінація.

Стрижка кроп і мессі кроп

Неймовірно, але факт - ця, на перший погляд, проста стрижка насправді дуже ефектна і стильна. Стрижка кроп - це, як правило, волосся однакової довжини на всій голові з прямим чубчиком спереду. Кроп - це ідеальний варіант на весну 2020 для хлопців, які віддають перевагу більш короткому волоссю. До речі, доглядати за такою стрижкою легко, і це багато хто оцінить.

Але це не єдиний варіант кропа. З огляду на те, що чоловічі стрижки стали довшими, кроп 2020 також змінився. Для тих, хто не любить занадто коротке волосся, можна зробити подовжений мессі кроп - знову ж таки, акцент на прямий чубчик і контури самої стрижки, які обводять обличчя, а верхівка може бути довшою. І це не межа - експерименти вітаються!

Стрижка шапочка, або під горщик

Так-так, стрижка, яка була в моді тоді, коли ви ходили в перший або другий клас, знову повернулася в моду. Принаймні, вуличну моду ця оригінальна чоловіча стрижка вже підкорила.

Щоправда, важливо відзначити, що сучасна стрижка Bowl cut - це не копія того, що було раніше. Сам "горщик" (або "миска" - це кому як більше подобається) модифікований, і частіше вся суть цих змін у тому, що переходи роблять більш плавними. Також можна створити фейд, завдяки чому стрижка виглядає оригінально і менш "дурнуватою".

Стрижка андеркат з відрослими боками

Стрижці андеркат пророкували зникнення в 2020 році, але його не буде. Справа в тому, що стрижка андеркат якраз найбільш вдало ілюструє свіжий модний тренд - коротке волосся внизу і довше вгорі.

Стрижка андеркат дозволяє укладати волосся як завгодно: назад, вгору, набік. Це вже кому що більше личить, і у кого на що вистачає часу. Важливо відзначити, що останнім часом в моді відрослі боки.

читайте такожНемов червона ганчірка для бика: манікюр, який дико дратує чоловіків - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, довге волосся дозволяє чоловікам експериментувати - сьогодні можна закрутити булочку, завтра зробити хвостик, а там і зовсім розпустити волосся. І кожен раз - це абсолютно різний, але завжди дуже виграшний, загадковий і мужній образ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти