StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловічі стрижки 2020 - наймодніші чоловічі зачіски на довге волосся: фото

22 лютого 2020, 23:00оновлено 23 лютого 2020, 11:04
Викиньте з голови страшилки про те, що довге чоловіче волосся вимагає багато зусиль для укладання. Найскладніше випробування - дочекатися, поки волосся виросте.

Іноді це протест, іноді звичайне бажання виділитися з натовпу, а деколи це стиль життя і навіть філософія. Так чи інакше, довге чоловіче волосся з року в рік залишається в моді.

відео дня

Довге волосся дозволяє чоловікам експериментувати – сьогодні можна закрутити булочку, завтра зробити хвостик, а там і зовсім розпустити волосся. І кожен раз – це зовсім різний, але завжди дуже вдалий, загадковий і мужній образ.

У 2020 році, на початку нового десятиліття, в чоловічих зачісках спостерігається акцент на подовження - короткі фейди і андеркати поступово відходять на полицю історії. Якщо ви зараз на роздоріжжі, але в глибині душі хотіли б вагомих змін, то знайте - серед безлічі чоловічих зачісок на довге волосся ви точно знайдете ту, яка вам гармонійно підійде.

І викиньте з голови страшилки про те, що довге чоловіче волосся вимагає багато сил і часу для догляду та укладдання. Найскладніше випробування, через яке вам доведеться пройти – це дочекатися, поки ваше волосся виросте.

А якщо ви вже власник довгого волосся, тоді ознайомтеся зі свіжими трендами в довгих чоловічих зачісках у фотогалереї, яку зібрав Главред.

Чоловічі стрижки та зачіски на довге волосся – тренди

Волосся до підборіддя

Якщо ви ще не встигли відростити волосся, або не хочете занадто довге волосся, то зупиніть свій вибір на зачісці до підборіддя. Це універсальна довжина, яка взагалі не вимагає мороки з укладанням – сушити волосся легко, і воно завжди виглядає чудово – не важливо, розчешите ви його, гарно висушите чи воно тирчатиме в різні боки, бо ви кучерявий.

Мужские прически на длинные волосы 2020
Волосся до підборіддя 2020 / Instagram

Довге волосся

Глибоко помиляється той, хто думає, що для довгого волосся потрібно багато засобів для укладання. Насправді їх потріно не більше, ніж для укладання стрижки яструб з легким ірокезом.

Довге волосся 2020 / Instagram
Довге волосся 2020 / Instagram

Чоловіча зачіска булочка

Скрутіть волосся в пучок на маківці і зав'яжіть його за допомогою чоловічої гумки для волосся – і все, модна зачіска готова. Врах*йте, що цей варіант досить універсальний і підходить практично всім, а зручність його незаперечна – завдяки булочці волосся не буде напружувати і лізти в обличчя.

Мужские прически на длинные волосы 2020
Чоловіча зачіска булочка 2020 / Instagram

Чоловіча зачіска топ кнот

Чоловіча стрижка на довге волосся топ кнот трохи схожа на чоловічу булочку, але в той же час це зовсім інша зачіска, і суть її в контрастах. Якщо чоловіча булочка – це зав'язане довге волосся, тобто вся шевелюра, то топ кнот, чи чоловічий вузол зверху, передбачає зав'язаний пучок волосся, при цьому скроні і потилиця виголені. До речі, цю стрижку вже давно називають однією з найсексуальніших. Крім того, такий варіант зачіски не вимагає особливо довгого волосся - у вузол можна зав'язати навіть подовжену маківку.

Мужские прически на длинные волосы 2020
Чоловіча зачіска топ кнот 2020 / Instagram

Чоловіча зачіска з хвостиком

Найпопулярніша чоловіча зачіска на довге волосся – це хвіст. Кожен довговолосий чоловік повинен знайти те ідеально місце, в якому йому слід зав'язати хвіст - на потилиці високо, посередині або низько. При цьому пам'ятайте, що кожен хвіст можна швидко перетворити в булочку. Один з модних варіантів чоловічого хвоста 2020 – це складений удвічі хвіст, при цьому зав'язується тільки верхня частина волосся. Така собі мальвінка, тільки чоловічий варіант.

Мужские прически на длинные волосы 2020
Чоловіча зачіска з хвостиком / Instagram

Нагадаємо, раніше повідомлялося, коротка чоловіча стрижка кроп – це ремікс короткого потилиці і скронь, і густа "важка" шевелюра зверху, а також рівний зріз чубчика.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти