Стипендія в 6 тисяч абітурієнтам з Криму та ОРДЛО: кому світять виплати

17 грудня 2021, 12:55
Абітурієнти з Донбасу та з Криму отримуватимуть стипендії під час проходження реінтеграційних курсів
Студент
Абітурієнти з Донбасу та з Криму отримуватимуть стипендії під час проходження реінтеграційних курсів / УНІАН

Кабінет міністрів прийняв рішення про збільшенні стипендій абітурієнтам з тимчасово окупованих Росією територій України.

Абітурієнти з Донбасу та з Криму отримуватимуть стипендії під час проходження реінтеграційних курсів, повідомляє прес-служба уряду.

Під час проходження реінтеграційних курсів абітурієнтам з тимчасово окупованих територій виплачуватимуть близько шести тисяч гривень стипендії.

відео дня

За даними уряду, в 2022 році для вступу на реінтеграційні курси необхідно зв'язатися з вищою освітою і отримати запрошення, яке дозволить не проходити самоізоляцію або обсервацію у зв'язку з перетином КПВВ, при перетині КПВВ показати запрошення і приїхати певному закладу.

Більш детальна інформація про особливості проведення реінтеграційних курсів у 2022 році буде опублікована додатково на офіційному сайті Мінреінтеграції та сайті "Вступ просто".

Додамо, що цього року Мінреінтеграції розпочало програму підготовки, забезпечення та проведення безкоштовного навчання на курсах (відділеннях) з підготовки до вступу до державних закладів вищої освіти абітурієнтів з тимчасово окупованих територій, які в поточному навчальному році завершили здобуття повної загальної середньої освіти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в українські вузи в 2021 році надійшло понад 2 тис.студентів з окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей.

читайте такожДля студентів з ОРДЛО та Криму: Верещук запропонувала підвищити стипендію до 6,5 тисяч грн

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти