Ціни на світло в Україні тепер регулює держава

1 лютого 2021, 16:43
Кабмін вніс електроенергію до списку соціально значущих товарів в Україні.
Скільки коштує світло в 2021 році, вирішуватиме Кабмін
Скільки коштує світло в 2021 році, вирішуватиме Кабмін / regnum.ru

З 1 лютого 2021 року електроенергія в Україні входить до списку соціально значущих товарів. Кабмін затвердив рішення про державне регулювання ціни на електроенергію.

"Перелік товарів, які мають суттєву соціальну значимість, затверджений постановою КМУ від 22 квітня 2020 р. № 341 (Офіційний вісник України, 2020 р., № 39, ст. 1273), доповнити абзацом такого змісту: "електрична енергія", - йдеться в постанові Кабміну №64 від 1 лютого 2021 року.

Цим документом уряд вніс зміни до постанови Кабміну №341 від 22 квітня 2020 року.

читайте такожУкраїна відновила імпорт електроенергії з РосіїРаніше влада після консультації прийняла рішення запровадити державне регулювання ціни на газ для побутових споживачів. Це в кінцевому підсумку дозволило їм закріпити ціну на газ для населення до кінця опалювального періоду.

18 січня тариф на газ для населення в Україні був знижений: гранична ціна на газ встановлена на рівні 6,99 грн за кубометр.

19 січня Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила зниження тарифів на розподіл газу для 14 облгазів.

Тарифи на електроенергію в Україні: новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти