StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як просто привітати з Різдвом: найкрасивіші листівки, вірші та проза

24 грудня 2022, 17:01
В одне з найбільших церковних свят православні християни вітають рідних і моляться за них Богу.
Рождество Христово, церковь
Різдво Христове – одне з найбільших свят у християнській традиції/ УНІАН, ua.depositphotos.com

Різдво Христове є одним із найбільших свят у християнській традиції. Православні християни відзначають цей день 7 січня. Хоч точна дата народження Ісуса Христа невідома, традиційно вже багато століть святкування проводяться у таку дату.

У церквах ввечері напередодні свята правлять особливу вечірню службу. Вранці 7 січня відбувається урочиста служба, під час якої прославляють народження Сина Божого.

Перед святкуванням багато вірян дотримуються посту упродовж 40 днів. А ввечері 6 січня дотримуються суворого посту й готують 12 пісних страв.

відео дня

У святковий день Різдва Христового усі очікують дива і казкової атмосфери. Але створення казкового настрою залежить і від нас самих. Наприклад, наші привітання з Різдвом Христовим для сім’ї, друзів та рідних створять святковий настрій у вашому оточенні.

Главред зібрав привітання з Різдвом у картинках, прозі та віршах, які допоможуть подарувати вашим рідним святковий настрій.

Різдво Христове – привітання у картинках і листівках для сім’ї та друзів

Як привітати з Різдвом Христовим 7 січня у віршах і прозі

Бажаю на Різдво теплого полум'я біля каміна, любові та затишку в домашній атмосфері, коли з полум'я стрибають дрібні яскраві іскорки надії, коли теплі долоні рідних вселяють віру в щасливе майбутнє, а зверху Господь благословляє щастям!

***

Хай у Вашій хаті злагода панує,

Хай любов дитяти за вами мандрує,

Зичу господарям щастя й врожаю,

Усім добрим людям – здоров'я бажаю!

***

Нехай тобі Різдво в дар принесе затишний будинок, відданих друзів, радісні враження. Нехай буде безліч дивовижних подорожей, веселих пригод, солодких хвилин і світлих днів!

***

Доброї долі, достатку доволі,смачної куті та добра у житті.Хай Бог з Вами буде завжди і усюди,хай всім помагає — Христос ся рождає!!!

***

Нехай Різдво принесе мир, затишок в будинок, відданих друзів, радісних вражень та душевного спокою. Нехай буде безліч світлих днів, а Бог оберігає всю вашу родину від бід та негараздів. З Різдвом Христовим!

***

Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом,

Зігріє вам серце Різдвяним теплом.

Хай радість, кохання наповнять ваш дім,

Оселяться щастя та спокій у нім!

Христос ся рождає! Славімо його!

***

Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум'я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти