Comic Con Ukraine 2020 - дата проведення та розклад фестивалю

13 травня 2020, 17:36
Comic Con Ukraine оголосив набір видавців, художників, косплеєрів, танцюристів і учасників маркету, для того, щоб провести на початку вересня.
Комік Кон України До 2020 Року
Comic Con Ukraine 2020 / Прес-служба

Міжнародна конвенція коміксів і поп-культури Comic Con Ukraine розпочала прийом заявок учасників, і підготовку до проведення фестивалю восени 2020 року. Поки що дата проведення Comic Con Ukraine 2020 не переносилася через коронавірус.

У 2019 році фестиваль приймав учасників та гостей з України, Польщі, США, Великобританії, Угорщини, Греції, Колумбії, Чилі, Шотландії, Чехії, Туреччини, Білорусі, Росії. На головній сцені за право представляти Україну на престижному міжнародному фестивалі косплея в Японії боролися понад 1000 косплеєрів і разом з 400-а фанатами к-поп змагалися за призовий фонд у 100 000 грн. Свої роботи показали 130 українських та іноземних художників. В зоні коміксів читайте такожРепортаж з Comic Con Ukraine 2019: бенкет духу і буйство фантазії14 видавництв анонсували більше 40 новинок і запустили 30 стартів продажу коміксів. Найбільший гік-маркет налічував близько 80 тематичних учасників, заявок на Косплей Dog Show було більше 60, а фото-зон 50.

"Однак ми впевнені, що Арт-завод Платформа здатний вмістити більше і ми прагнемо зібрати ще більше однодумців і зірок на нашому фестивалі", - пояснили організатори Главреду.

відео дня
Соміс Con Ukraine - Крістофер Ллойд
Comic Con Ukraine - Крістофер Ллойд / Прес-служба

Comic Con Ukraine 2020 запланований на 5 і 6 вересня. На підготовку робіт, номерів, костюмів та стендів потрібен час.

На фестивалі Comic Con Ukraine 2020 плануються:

  • Комікс-зони;
  • Фанатські стенди;
  • Алеї художників;
  • Cosplay & Cover Dance Show;
  • Фотографи і блогери;
  • Зона настільних ігор і маркету;

А з 8 червня розпочнеться реєстрація на Dog Cosplay Contest.

Соміс Con Ukraine - Денні Трехо
Comic Con Ukraine - Денні Трехо / Прес-служба

Комікс-зона - це територія видавців мальованих історій, прекрасна можливість презентувати свої друковані видання. Термін подачі заявок: з 13 квітня по 1 липня включно.

Шанувальники Cosplay & Cover Dance Show змагатимуться за призовий фонд у розмірі 100 000 грн. Прийом заявок для сценічного та "позасценічного" косплея відкрито з 1 травня по 31 липня 2020 включно.

Показати свої роботи на Алеї художників може кожен бажаючий, хто створює в тематиці гік-культури.

У 2019 році на Comic Con Ukraine приїжджали Денні Трехо і Крістофер Ллойд, Джон Ріс-Девіс, Брайан Декарт і Джон Ромеро, а на Соміс Con Ukraine 2020 одним з гостей очікується Maul Cosplay.

Також обидва дні очікуються концерти українських музикантів. Саме на Comic Con Ukraine можна побачити унікальне дійство — косплей-дефіле по червоній доріжці за участю собак — Dog Cosplay Contest. Саме на Comic Con Ukraine займають чергу за 2 години до відкриття і залишаються на локації до вечора 30 тис гостей.

Нагадаємо, Comic Con Ukraine 2020 пройде 5 і 6 вересня на Арт-заводі Платформа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти