Гороскоп на червень-2022: на Водолія чекає зоряний час, а на Скорпіона – дуже складний період

4 червня 2022, 06:03оновлено 4 червня 2022, 10:23
Овну, Водолію і ще двом знакам зодіаку в червні невимовно щаститиме.
За словами Влада Росса, в червні 2022 року найбільше пощастить Овну
Астролог Влад Росс передбачив складний червень-2022 Раку і Стрільцю / Главред

Перший місяць літа обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини.

Багато в чому це буде обумовлено декількома сприятливими аспектами планет.

Головною астрологічною подією червня 2022 року стане вихід Меркурія з ретроградності і перехід у прямий рух, який почнеться з 5 числа. Після цієї дати справи підуть набагато жвавіше і вдаліше, а поїздки стануть безпечними.

Інший хороший момент пов'язаний із тим, що 13 червня Меркурій перейде в свою обитель, тобто в знак Близнюки, і буде перебувати там до 5 липня. У зв'язку з цим підвищиться інтелектуальна активність, люди стануть більше спілкуватися, краще будуть складатися зустрічі та поїздки.

Втім, не у всіх знаків зодіаку справи підуть добре в перший місяць літа.

Щасливчики червня 2022 року:

Овен

На початку літа Овну доведеться ґрунтовно метушитися і бігати у робочих справах – Марс перебуватиме в знаку своєї обителі, тобто в Овні. У червні 2022-го представникам цього знака не варто розпорошувати енергію, бути імпульсивним і хапатися за всі справи поспіль, інакше вони створять собі великі проблеми.

Якщо на горизонті з'явиться щось вартісне, Овну варто проявляти ініціативу.

Мало того, що в червні буде Марс в Овні, так ще й планета великого щастя Юпітер розташується в цьому знаку. Тому в червні Овен буде найбільшим щасливчиком.

Дрібних і клопітних справ в цьому місяці має бути багато, але душа бажатиме змін. Тому Овну слід дати волю фантазії, спілкуватися з новими людьми, знайомитися з новими ідеями. Динамічність місяця помітно відіб'ється на результаті.

Овен у червні-2022 буде здатний круто змінити робочу сферу, освоїти нові спеціальності, добути цінну інформацію. Ніщо не залишиться без винагороди, тому потрібно діяти, не роблячи собі послаблень.

Добре в червні займатися продажем житла, переїздом і облаштуванням на новому місці.

Не виключено, що комусь із близьких знадобиться екстрена підтримка і допомога Овна.

читайте такожАстрологічний прогноз на червень-2022: чого остерігатися і яким справам присвятити місяцьМісяць буде дуже насиченим у професійній сфері, тому в жодному разі не можна втратити цей час. Овну краще скасувати всі відпустки і запланований відпочинок – зараз не час для розслаблення. На Овна чекає маса нових проектів, активна громадська діяльність, виступи на заходах. Необхідно бути відповідальним і доводити справу до кінця.

Успіх буде на боці тих представників знака, які нарешті вирішать зайнятися бізнесом і стануть підприємцями. Відмінно підуть будь-які фінансові справи. Працездатність буде на максимумі.

Однак можливі складнощі в поїздках, особливо наприкінці місяця, коли не виключені перешкоди при пересуваннях і ДТП.

Червень не буде багатим на великі покупки. Велика частина грошей йтиме на навчання і курси. Овну варто пошукати додаткове джерело доходу. Меркурій створить для Овна всі необхідні умови для практичної діяльності. З 13 червня вийде реалізовувати інтелектуальні проекти і заводити вигідні знайомства.

У червні Овен буде мобільним і комунікабельним. Однак увага буде дещо розфокусована, тому знадобиться зосередженість, особливо в другій половині місяця.

Не варто дивуватися, якщо виникнуть будь-які складнощі з документами і транспортом. Дуже можливі поломки автомобіля.

Що стосується здоров'я, то Овну в червні слід звернути увагу на шлунок і серце, пройти обстеження і курс, спрямований на профілактику. І якщо з'явилися якісь проблеми з серцем або шлунком, обов'язково потрібно звертатися до лікаря. Але, в цілому, фізичний стан і імунітет будуть досить сильними, і можна буде подолати будь-яку, навіть важковиліковну хворобу. Якщо Овну потрібна будь-яка операція, то на червень її точно можна планувати. Також Овну варто робити гімнастику вранці і більше ходити пішки. Цього місяця варто зайнятися спортом і піти в зал.

Телець

Гороскоп Тельця на червень 2022 року говорить про те, що він буде дуже зацікавленим і стурбованим своїм матеріальним становищем. Якщо Телець відчує, що працює дуже багато, а зарплата занадто низька, потрібно терміново шукати інше місце – це хороший місяць для кардинальних змін у діловій і фінансовій сферах. Не зайвим буде покопатися в собі і відшукати таланти, які також можуть привести до фінансових прибутків.

Накопичивши або заробивши хорошу суму, Тельцю не варто поспішати її спускати на спонтанні покупки – краще знайти надійний спосіб вкладення, щоб гроші годували в майбутньому. Тим більше, Тельцю не варто заздрити тим, хто успішніший і багатший, ніж він.

У Тельця в червні чимало шансів досягти бажаного, розвиватися в потрібному напрямку, відкрити свою справу. Тому гороскоп радить у цьому місяці не знижувати ділових темпів.

Венера буде в Тельці, тому представники цього знака будуть другими щасливчиками місяця після Овна.

На початку літа велика ймовірність великого придбання. Це може бути цінна дорога річ, антикваріат або нове житло. Будь-які справи і угоди, що стосуються нерухомості, будуть успішними. Але братися за них потрібно після стаціонарності Меркурія, після 5 червня. У цьому місяці можна буде придбати те, що в майбутньому вийде вдало продати. Тільки слід бути уважнішими, щоб ніхто не обдурив у процесі купівлі-продажу в середині місяця, тобто в дні поблизу повного місяця в негативному аспекті до Нептуну.

читайте такожГороскоп на тиждень 6 -12 червня: Дівам - розставання, Левам - удача в справах, Скорпіонам - недругиХороший місяць для збору потрібної інформації, чіткого аналізу подій, що відбуваються. Тельцю не слід у червні бути занадто впертим або з егоцентризмом висловлювати свої думки. Розсудливість і природа Тельця повинні брати верх.

Багато хто буде жваво обговорювати Тельця не тільки за спиною, але й говорити правду в очі про зовнішність, звички, погляди на життя і негативні якості.

Венера в 1-му домі гороскопу Тельця дає можливість перетворити свою зовнішність, тому можна робити пластичні операції, купувати ювелірні прикраси, змінювати гардероб. Але це потрібно встигнути до 20-их чисел червня.

Цього місяця Телець зможе блиснути своїми талантами, ідеями, розумовими неординарними здібностями.

У 1-му домі гороскопу також буде Меркурій – це дає хороші можливості для подорожей, поїздок. Тельцю вдасться виплутатися зі складних ситуацій підвищити особистий авторитет, особливо в першій половині місяця, отримати знання, досягти нових висот.

Крім того, Меркурій вважається богом торгівлі, тому Телець у червні може бути успішним у комерційних справах, сміливо купувати книги, побутову техніку і оновлювати гардероб, але після 5-го числа. При укладанні угод і оформленні документів Тельцю потрібно бути пильним, уважно вивчати те, що він збирається підписувати – в цей момент потрібно буде довіряти тільки собі.

Після 13 червня Меркурій перейде в 2-ий дім гороскопу Тельця, і це буде сприятливий час для заняття особистим бізнесом і вибудовування фінансових планів на довгий термін. Корисне бізнес-партнерство також може прийти в другій половині місяця. Стратегічний підхід повинен бути в обов'язковому порядку.

Будь-які рішення Тельцю потрібно приймати і будь-які дії потрібно здійснювати тільки після ретельного обдумування – ніякої імпульсивності. Потрібно все точно і скрупульозно прораховувати.

Добре відвідувати курси підвищення кваліфікації. Ті Тельці зі старшого покоління, які не оволоділи ще комп'ютером, планшетом або іншою технікою, в цей час повинні надолужити згаяне і освоїти все це.

Тельцю сприятливо в цей час купувати комп'ютери, телевізори, планшети. Але – тільки після 5 червня.

У плані здоров'я в цьому місяці у Тельця не виключені збої в роботі шлунка, кишечника, печінки. Потрібно звертатися до лікарів, фахівців і починати лікування. У червні про себе нагадають старі болячки. Тому на початку літа потрібно налягати на малокалорійні продукти і дотримуватися режиму харчування. Марс, який відповідає за фізичне здоров'я Тельця, буде пересуватися по 12-му дому, що може давати тимчасове відчуття самотності, створювати суворі рамки, позбавляти від комплексів, але може бути велика втома. Душевна туга і занурення в депресію – головне, чого варто остерігатися.

Лев

Червень 2022-го стане чудовим часом для Лева, коли всі навколо будуть ним захоплюватися, закидати його компліментами. У цей час вдасться втілити найнеймовірніші ідеї. Тільки не варто забувати про пріоритети, які попередньо потрібно розставити дуже грамотно.

Досить імовірно, що Льва призначать на високу посаду, і він впевнено буде просуватися по кар'єрних сходах. Льву вдасться не випустити з уваги жодного унікального проекту.

Є шанс в червні обзавестися новими друзями, партнерами, однодумцями. У оточуючих складеться враження, що все саме йде Леву до рук, але, насправді, йому доведеться ґрунтовно поборотися за успіх і попрацювати. Не виключено, що на шляху будуть зустрічатися серйозні перешкоди. Лев може оступатися, але зате досвіду набереться вище даху.

Кохана людина в червні буде постійно підтримувати Лева і співпереживати. В цілому, червень хороший для любові, зав'язування відносин, особливо з іноземцями.

Енергія Сонця буде давати допомогу Леву. Завдяки Сонцю Лев наповниться силою духу і непідробним гуманізмом. Лев буде дуже впевненим у собі, через що може звалити на себе більше справ, ніж зможе виконати. Тому важливо не переборщити з амбіціями і зарозумілістю.

Щирість і догадливість дадуть в червні Леву можливість знайти підхід майже до будь-якої людини.

В 11-му домі гороскопу Лева буде перебувати Сонце, це сприятливо вплине на дружні контакти. Лев постійно буде в центрі уваги завдяки своїй кипучій енергії і позитивному настрою. Зайва самовпевненість може привести до негативних поворотів у робочій сфері, особливо в середині місяця.

читайте такожГороскоп Таро на червень 2022: Левам - виконання бажань, Скорпіонам - важливі новини

Головне, що потрібно пам'ятати Леву – працювати на початку літа потрібно в згуртованому колективі. Не виключено відкриття своєї справи або початок важливої співпраці, де Лев буде грати роль лідера і досвідченого керівника. Представникам цього знака просто необхідно в червні запустити свій бізнес-проект, оскільки підприємницька діяльність одразу піде на зліт, і розпочатий бізнес буде процвітати, особливо якщо Лев щедро вкладеться грошима в свою справу. Не варто боятися що-небудь змінювати в структурі виробництва, торгівлі або великого комерційного виробництва.

Для Лева важливо не втратити шанс просунутися вгору.

Меркурій буде перебувати в 11-му домі гороскопу Лева з 13 червня, тому будь-який проект, розпочатий у другій половині червня, може принести цьому знаку величезний успіх. Не виключено відточування майстерності і застосування старих знань у професії. Можуть навіть з'явитися геніальні ідеї.

Гарний час для дебатів, суперечок. Лев може сміливо звертатися до суду і бути впевненим у перемозі.

Що стосується здоров'я Лева, то позитивна енергія Марса і вплив Сонця зумовлять прекрасне самопочуття і стан здоров'я. Але необхідно зміцнювати імунну систему, вести активний спосіб життя. Спорт і фізичні вправи допоможуть зберегти бадьорий настрій. Тренування, фітнес, пробіжки, плавання – все це піде на користь. Крім того, Марс у 9-му домі гороскопу Лева сприяє заняттям зі східних єдиноборств, медитації і подорожам за кордон, щоб, наприклад, в Баден-Бадені або Карлових Варах зміцнити здоров'я.

Водолій

Водолій у червні 2022-го буде активний і оптимістичний, що притягне в його життя масу приємних у спілкуванні людей. Місяць пройде під знаком плюс. Цей період буде наповнений яскравими подіями і хорошими новинами.

Водолій всією душею буде прагнути авантюр і ризикованих підприємств, буде намагатися занурюватися з головою у всілякі пригоди. При цьому важливо не втрачати розсудливості, інакше є ризик загрузнути у неприємних історіях любові і проблемах.

Водолію в червні важливо чітко розставити пріоритети: що для нього щастя і комфорт. Якщо в пріоритеті будуть фізичне задоволення і суцільні розваги, то потім не треба скаржитися на долю і дивуватися. Якщо ж Водолій обере культурне проведення часу (концерти, кіно, виставки), він не прогадає.

У червні на Водолія чекає удача в любові. Можливі любовні пригоди, причому чимала кількість. Якщо представники цього знака ще не зустріли свою обраницю або обранця, то червень в цьому плані буде дуже сприятливим.

Якщо у Водолія є діти, то в перший місяць літа випаде привід щиро пишатися ними, їхніми заслугами. Якщо дітей немає, то червень буде прекрасним часом для зачаття, в результаті якого може народитися геніальна дитина.

читайте такожГороскоп на червень 2022: на Риб чекає місяць перемог, любові, побачень і компліментівВодолію слід більше часу проводити з дітьми, оскільки це дасть заряд оптимізму на майбутнє.

У червні представники знака також можуть спробувати щастя в лотереях – можливий великий виграш, але все потрібно продумувати заздалегідь, щоб не зазнати фінансових втрат.

У 5-му домі гороскопу Водолія буде прибувати сонце, яке впливатиме на сферу творчості і любові. Робота на якийсь час відійде на другий план. Водолію потрібно розважатися, бувати скрізь, де тільки можна.

Водолію буде просто необхідно відпочити. Якщо він планував відпустку або поїздку в іншу країну, сміливо можна вирушати в дорогу. Також червень буде сприятливим, щоб освідчитися, особливо після 5-го червня.

Якщо на початку літа Водолію доведеться посилено працювати, не варто впадати у відчай. Однак більше сил і енергії все одно варто вкладати в сім'ю, ніж у роботу.

Цього місяця сприятливо купувати нерухомість, гарний час для інвестицій.

У перших числах червня Водолій може отримати важливі звістки, що стосуються родичів. Інформація буде дійсно цінною, і вона відіб'ється на взаєминах із батьками.

Хороший місяць, щоб почати ремонт, купити щось для будинку або змінити інтер'єр.

Після 13 червня в 7-му домі гороскопу Водолія буде знаходитися Меркурій, тому зоряний час для представників знака буде в другій половині місяця. Варто більше уваги приділяти інтелектуальній діяльності, намагатися робити те, що реально подобається Водолію і приносить радість. Не виключено, що Водолій згадає про давнє захоплення і зуміє прекрасно розвинути своє хобі. Багато представників знака будуть культурно розвиватися, відвідуючи виставки або театри.

Меркурій буде сприяти фінансовій удачі Водолія. Якщо Водолій ризикне спробувати себе в азартних іграх або вкластися в ризиковане підприємство, на нього може чекати повний виграш, особливо в другій половині місяця.

На Водолія чекає успіх за кордоном, далекі поїздки і подорожі. Очікується романтичне знайомство, яке може тривати досить довго.

Імунітет Водолія в червні буде просто прекрасним, апетит – гріх скаржитися, а енергія буде бити ключем. Але якщо Водолій буде недбало ставитися до свого здоров'я, є ризик переохолодження і загострення болячок, спровокованих цим. Буде незайвим відвідати кардіолога і ендокринолога, проконтролювати тиск. Гарний час, щоб бувати на природі.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Невдахи червня-2022:

Рак

Червень 2022-го для Рака буде дуже складним періодом, оскільки Марс буде в жорсткому квадраті до Раку – в Овні. Позиція Сонця в червні добре відіб'ється на деяких якостях представників знака Рак. Творити добро, досягати ідеалу, відкрито допомагати людям – ось до чого потрібно прагнути Раку. Багато представників знака захочуть усамітнитися. Тимчасове відлюдництво допоможе відкрити в собі багато цікавого. Ракам не буде потрібно надмірне спілкування і підвищений інтерес до своєї персони. Навпаки, превалювати буде бажання піти в тінь і звільнитися від усього зайвого. Самотність наповниться гармонією. Вийде відпочити і перезарядитися. Червень – прекрасний час для Рака, щоб вирушити на море.

Рак буде непомірно великодушним і чуйним по відношенню до всіх своїх близьких і рідних. Крім того, він зможе завести новими друзями, оскільки Венера буде перебувати в зодіакальному знаку Тельця. Рак надасть підтримку всім, навіть малознайомим людям, проявить співчуття і милосердя. Це буде гарною підмогою у майбутніх справах Рака.

Однак Раку важливо не загордитися, а просто переконатися, що він здатний на благородні і безкорисливі вчинки. Раку в цьому місяці потрібно віддавати.

Можливі в червні плітки, інтриги, підступні задуми і підступи конкурентів. Тому потрібно бути вкрай обережним, щоб не загрузнути в цьому мерзенному болоті. Найприкріше, що людина, якій Рак довіряв усім серцем, може опинитися в рядах ворогів і пліткарів. А дружба може перерости у ворожнечу.

У 12-му домі гороскопу Рака буде перебувати Сонце, а, значить, червень стане часом обмежень, фобій, розкриття таємниць.

Не варто перевтомлюватися і бути надто ініціативним у роботі, інакше Рак ризикує оточити себе недоброзичливцями. Витік енергії буде колосальним. Краще зайнятися дрібними і рутинними справами. Найгірший час для переходу на нову роботу або зміни виду діяльності. Краще перебрати документи, навести лад на робочому столі. Взагалі, це гарний час, щоб провести інвентаризацію.

Раку в червні слід написати заяву на відпустку – відпочинок складеться чудово.

Після 13 червня Меркурій даватиме Раку інтуїтивне сприйняття подій. У цей час можна вивчати якісь таємні знання або зануритися у віру.

читайте такожНе здійснюйте поїздок і не підписуйте важливі документи: астролог назвав найбільш невдалі дні червняРаку варто прислухатися до слів і придивитися до вчинків того, кого подумки він вже підніс на п'єдестал, особливо в любовному плані. Це не найкращий час для любовних відносин. Помилки і промахи Раку коштуватимуть дуже дорого. Партнер може виявитися корисливим і ненадійним, а дівчата – занадто честолюбними.

Марс буде в червні в 10-му домі гороскопу Рака, плюс слабкий вплив Сонця на організм – все це може створювати складні ситуації, пов'язані зі здоров'ям. Давні болячки можуть загостритися, наприклад, печія.

Червень підійде для профілактичних процедур, огляду у лікаря, діагностики організму. В цілому, червень хороший для зміцнення здоров'я, загартування, відпочинку в санаторії.

Не завадить також звернутися до психолога, щоб вивести свій стан на новий рівень. Гарний час, щоб кинути палити. Переїдання і алкоголь будуть для Раків вельми несприятливі. Не можна йти на поводу у своїх примх. Варто займатися йогою, гімнастикою, дихальними вправами.

Скорпіон

Червень 2022 року буде для Скорпіона дуже складним місяцем.

Цього місяця представники знака будуть вимогливі до себе та інших. Вони будуть прагнути до ідеалу буквально в усьому, і зміни торкнуться багатьох сфер життя. Це буде місяць трансформацій і перетворень.

Скорпіон буде прагнути домогтися більшого. Для цього у нього є і мотивація, і енергія.

Марс у 6-му домі може давати Скорпіону травми і складні ситуації. І взагалі, потрібно бути дуже уважним у роботі, адже там можуть загостритися відносини з колегами, підлеглими, і виникнуть конфліктні ситуації. Складний ком неприємних обставин може переслідувати Скорпіона.

Цьому місяці можуть постати питання податків, аліментів, страховок, а також може збільшитися кількість походів до банку. На Скорпіона може наїхати якась перевіряюча структура.

Якщо в червні Скорпіону захочеться освоїти нову професію, то він може сміливо братися за нову справу. Перехід з однієї роботи на іншу буде вельми успішним. Можливо, Скорпіону запропонують підвищення, але він повинен тверезо оцінювати свої можливості і розуміти, чи впорається він.

Грошові питання в цьому місяці стануть найважливішою темою для представників цього знака зодіаку. Скорпіон може ризикувати і виграти в лотерею.

Через Марс у 6-му домі рутина на роботі просто гарантована. Хоча завдяки цьому можна буде зрушити з місця ту справу, за яку він ніяк не міг взятися і довести до кінця. Скорпіон буде отримувати насолоду від своєї роботи, якщо зуміє подолати перешкоди.

У першій половині червня Меркурій буде в 7-му домі гороскопу Скорпіона. У цей час зросте активність, особливо в усьому, що стосується партнерської діяльності. Також у цей час у Скорпіона можуть бути сварки і суперечки в шлюбі. Можливі конфлікти з діловими партнерами.

читайте такожПродовження війни і пожежі: астролог назвав найнебезпечніші моменти червня 2022З 13 червня Меркурій перейде в 8-ий дім, тому можуть бути кризові ситуації в поїздках. У другій половині місяця не рекомендується взагалі куди-небудь виїжджати. Потрібно бути вкрай обережним на дорозі, бо можливі нещасні випадки і ДТП.

Емоційна складова в розмовах буде мати набагато більше значення для Скорпіона, ніж сенс сказаних слів. З іншого боку, Скорпіон з легкістю буде розпізнавати брехню, відчувати зраду. Але при цьому представникам знака не варто йти на відкритий конфлікт і звинувачувати людину у брехні.

У цей час Скорпіона будуть оточувати таємниці інших людей. Його буде нестримно тягнути до езотерики, психології, питань життя і смерті. У цьому місяці може виникнути інтерес до розслідувань і досліджень.

У червні Скорпіону потрібно бути дуже обережним із гострими і гарячими предметами. Скорпіон може побажати зайнятися екстремальними видами спорту, але варто тисячу разів подумати перш, ніж це робити, тому що саме в цьому місяці можна отримати відкритий перелом. Якщо Скорпіон на війні, йому потрібно берегти себе і ховатися за будь-який камінь або в "зеленку".

У цьому місяці необхідно приділити увагу дихальній та травній системам, відмовитися від жирної їжі та алкоголю, а також від інтенсивних тренувань. Однак це не означає, що потрібно лежати на дивані – потрібно займатися лікувальною гімнастикою або дихальними вправами.

Стрілець

Червень-2022 для Стрільця буде досить складним періодом, коли буде безліч сварок і суперечок. Місяць буде невдалим.

Розташування Сонця в 7-му домі гороскопу обіцяє багато контактів із протилежною статтю. Будуть налагоджуватися партнерські взаємини. Червень – найкращий місяць для налагодження особистого життя.

Це ж буде стосуватися і ділового партнерства. Однак Стрілець буде шукати партнерів зі зв'язками, які б вирішували більшість його проблем, але потрібно пам'ятати, що такі люди, як правило, шукають собі рівних, тому Стрільцеві потрібно подумати, чи зможе він відповідати їх очікуванням. Крім того, Стрільцеві необхідно подбати про те, щоб ті, хто вже поруч із ним, ставилися до нього з повагою, а тому не можна намагатися кого-небудь переробити.

Будь-яка справа, за яку Стрілець візьметься в червні разом із партнером, може привести до успіху. Якщо ж він захоче зробити щось сам, буде виходити складно або не виходитиме зовсім.

читайте такожГроші потечуть рікою: астролог назвав найбільш грошові дні в червніУ другій половині місяця Стрілець із легкістю буде йти на компроміси, а тому зможе затіяти прекрасний партнерський бізнес. Великий обсяг завдань на роботі змусить мозок Стрільця вишукувати додаткові резерви для досягнення результату.

Комусь із Стрільців доведеться розриватися між сім'єю і роботою. Інакше в сім'ї можуть бути складні ситуації, і є ризик розсваритися з близькими, родичами. Дуже ймовірні конфлікти з дружинами і чоловіками.

На початку місяця зірки радять Стрільцеві не починати будь-яких важливих справ, тому що Меркурій буде статичним. Але на другому тижні червня на представників знака може обрушитися маса справ, які потребуватимуть скрупульозного підходу.

Втім, Стрільцеві неодмінно доведеться залишати час для відпочинку, інакше перепрацювання згубно позначаться на здоров'ї. Скидання в цьому місяці буде йти насамперед на самопочуття.

Якщо Стрілець працює перукарем, лікарем або косметологом, щаститиме йому більше, ніж іншим. Це теж стосується тих, чия діяльність пов'язана з тваринами. Стрільцю в цьому місяці взагалі сприятливо завести кішку або собаку.

Крім того, зірки обіцяють Стрільцеві деякі зміни в роботі. Його можуть запросити на важливу співбесіду, або ж він відвідає на курси підвищення кваліфікації. Це хороший період, щоб домовлятися з колегами про перерозподіл справ і складати графіки.

Після 13 червня Меркурій буде перебувати в 7-му домі. Для Стрільця це означає, що сімейні відносини вийдуть на перший план. Можливо, хтось із близьких допоможе йому в роботі, або з подачі родичів Стрілець перейде на нове місце роботи. Спільні справи з родичами можуть мати хороші перспективи.

Якщо в колективі Стрільця хороші стосунки, то в другій половині червня він може розраховувати на допомогу колег.

У червні можуть загостритися хронічні захворювання Стрільця. Марс буде перебувати в 5-му домі – домі кохання, тому у Стрільця можуть статися пристрасні романи. В цьому випадку Стрільцеві важливо не нехтувати контрацептивами, інакше є ризик підхопити венеричні захворювання.

Червень також стане місяцем, коли Стрільцеві потрібно навантажувати себе. Гарний час для прогулянок, тусовок, ігор у футбол або бадмінтон, катання на велосипеді або човні.

Козеріг

У червні-2022 в житті Козерога може статися багато цікавих подій. Не виключені як проблеми, що вимагають участі Козерога, так і досягнення, які змусять його пишатися собою.

Козеріг не звик зупинятися на досягнутому і прагне підкорювати незвідані вершини, реалізовувати нові плани, але Марс у жорсткій квадратурі до цього знака може все псувати. Тому місяць буде складним для Козерога, зі знаком мінус.

Найскладніше в червні для представників знака буде кожен день відповідально ставитися до виконання службових обов'язків. Часом доведеться проявляти героїчну стійкість. Козеріг буде долати перешкоди завдяки своїй працьовитості.

Зірки радять Козерогу звернути увагу на стан здоров'я, тому що можливе виснаження. Слід відвідати лікаря і пройти профілактичний огляд, здати аналізи. Якщо є хоч найменші симптоми, які турбують представників знака, краще одразу відвідати лікаря.

У червні Сонце буде рухатися по 6-му домі гороскопу Козерога – сектору здоров'я, турбот, складнощів і перешкод. Тому Козерогу доведеться зосередитися на повсякденних справах, а реалізацію планів слід відкласти. Згодом він неодмінно надолужить згаяне. А поки що терпіння буде головною якістю Козерога, завдяки якому він крок за кроком подолає всі негаразди цього місяця.

Реалізацію важливих справ Козерогу слід відкласти на потім. Головне – стежити, щоб вчинки представників знака не ображали інших людей. Не зайвим буде, якщо Козеріг у червні знайде собі якісь розумові розваги: конкурси, семінари або навіть доміно.

Меркурій пересунеться в 6-ий дім гороскопу Козерога 13 червня, через це представники знака відчують себе на межі. Причиною може бути висока завантаженість у роботі і необхідність робити кілька справ одночасно. Необхідність постійно балансувати між роботою і сім'єю може викликати багато труднощів, непорозуміння з чоловіком і почуття виснаженості.

Нейтральним червень-2022 буде для наступних знаків зодіаку:

Близнюки

Завдяки активності Сонця Близнюки стануть набагато впевненішими в собі – Сонце увійде їх знак зодіаку. Їм захочеться стати лідером у всіх справах і підприємствах. Здорові амбіції будуть явною підмогою в особистих і професійних справах. На шляху до досягнення мети для Близнюків будуть неприйнятні брехня і підступність, у конкуренції і суперництві захочеться проявити тільки кращі якості – щирість і благородство. Навіть ворогів і заздрісників вийде поважати, якщо вести чесну гру.

Гороскоп на червень-2022 Близнюкам пророкує невелику кількість проблем, але всі можна вирішити. Головне – завжди бути на позитиві, не втрачати самовладання, вірити в себе, не переступати межу дозволеного, з колегами спілкуватися тактовно і не задирати ніс. Якщо хтось запропонує допомогу, Близнюкам потрібно погоджуватися і дякувати. Авторитет представників знака буде значно зростати.

Обережними Близнюкам слід бути в середині червня, оскільки висока ймовірність зради, брехні, корисливих задумів. У будинок Близнюків можуть пробратися злодії і все винести, або ж їх обдурять на велику суму грошей. Інакше кажучи, в середині місяця буде небезпека великих фінансових прорахунків або втрат.

Близнюкам варто прислухатися до того, що говорять про них сторонні – в цих словах вони почерпнуть важливий сенс і користь. Не варто купатися в ілюзіях – слід бути реалістичними і прозорливими.

Першим домом гороскопу Близнюків буде переміщатися Сонце. Це наповнить представників знака активністю, самовпевненістю, честолюбством. В цей час не можна зволікати, лінуватися, але потрібно швидко розробляти всі отримані шанси. Слід працювати над собою, діяти, не втрачаючи шанси на успіх. Але всім цим займатися слід не в перший тиждень місяця, коли Меркурій буде ретроградним, а пізніше.

читайте такожПочнуться найсильніші бої і ескалація війни: астрологи назвали критичні для України дніУ перший тиждень червня Близнюки можуть зіткнутися зі складнощами самообмеження. Меркурій у 12-му домі буде давати хворобливість, складні ситуації, переломи і несподівану госпіталізацію.

Не виключені перешкоди на шляху до мети, затримки, запізнення. Близнюкам потрібно подалі триматися від авантюр і ризикованих заходів, легковажних вчинків. Якщо не дотримуватися цих рекомендацій, то розчарування не минути.

У червні Близнюки можуть відпочити або поправити здоров'я. Тому поїздка до санаторію буде вельми доречною, або ж Близнюки всім сімейством можуть вирушити на дачу або в гори, щоб подихати чистим свіжим повітрям.

Не виключено, що в перший місяць літа деякі зв'язки Близнюків будуть розірвані, відносини з діловими партнерами можуть опинитися на межі. А повернути колишні стосунки буде дуже складно. Взагалі, червень-2022 обіцяє бути напруженим місяцем в плані спілкування.

З іншого боку, якщо Близнюки люблять секрети і окультизм, то все це може проявитися дуже широко. Якщо вони довго працювали над книгою, щось давно вивчали і проводили експерименти в магії, то все це в червні буде вдаватися.

Також у червні назовні може вийти якась таємниця: таємне листування, переговори, побачення. Інтуїція буде на висоті. Завдяки багатій фантазії і чуйному сприйняттю, Близнюки можуть домогтися успіху в мистецтві і творчості.

Не виключено, що свобода пересування Близнюків буде кимось контролюватися. Велика ймовірність відвідування лікарні. Також Близнюків можуть мобілізувати в армію в червні.

З 13 червня Меркурій буде в 1-му домі гороскопу Близнюків, що вплине на розвиток розумових здібностей, допитливості, з'явиться жага знань. Будуть також можливості розширити кругозір, коло спілкування. Допитливість буде присутня у всьому.

Друга половина червня 2022 року для Близнюків буде набагато приємнішою і кращою, ніж перша.

У другій половині місяця Близнюки будуть зовні чарівні, енергійні, на них чекатиме успіх у справах, у поїздках, інтелектуальна привабливість, прагнення до лідерства.

Положення Марса в гороскопі вказує на спортивний спосіб життя. У червні буде багато відпочинку в колі друзів, сімейні заходи. Підвищена активність Близнюкам точно не зашкодить. Можна буде направити енергію на ігри, змагання, пробіжки. Добре робити фізичні вправи на природі, особливо на сонці.

Діва

Червень-2022 для Діви не буде ні успішним, ні провальним. На початку літа у Діви має бути чіткий розподіл енергії і часу: частина повинна йти на дім, частина – на роботу. Тільки в цьому випадку ні про яку втому і конфлікти не буде й мови.

Головне для Діви – не втратити шанси, які будуть надані їй цього місяця, а також використовувати можливості, що з'являться, собі на користь. Якщо Діва досягне бажаного в роботі або бізнесі, то грошова ситуація покращиться в другій половині місяця, коли Меркурій, що керує Дівою, увійде в зодіакальний знак Близнюки.

Якщо Діва не буде надмірно честолюбною, то зможе подолати всі важкі ситуації в першій половині місяця. Тим більше, випробування і труднощі будуть тільки загартовувати Діву. Їй слід впевнено крокувати вперед і не озиратися назад.

читайте такожНайважчі бої - у серпні: астролог спрогнозував терміни завершення війниДіву в червні буде наповнювати сила і енергія Сонця. Успіхи в кар'єрі і роботі гарантовані, якщо вона не буде завантажувати себе непотрібними думками і дрібними справами. Діва може досягти багато чого, піднятися наверх і набути впевненості в собі. Амбіції повинні бути присутніми, не варто боятися застосовувати їх.

При цьому Діві не можна забувати про близьких – вони потребуватимуть турботи і підтримки.

У любовних або подружніх відносинах можуть бути складні ситуації і сварки. Буде складно підтримувати відносини, і почнеться розлад.

У другій половині червня можливе професійне зростання, просування в кар'єрі, підвищення авторитету. Головне – не сидіти і не чекати біля моря погоди, а діяти наполегливо й робити все для досягнення мети.

Що стосується відносин із людьми, то Діві доведеться розширювати коло знайомих і ділових партнерів. Багато зв'язків виявляться перспективними. Багато доведеться зустрічатися і їздити до тих людей, що живуть за кордоном.

Діва в червні буде багато філософствувати, часто звертатися до інтуїції, вивчати культуру інших народів. Взагалі, цей місяць буде прекрасним часом для видання своїх книг, мемуарів, наукових праць. Також Діві буде щастити при складанні іспитів.

У червні 2022 року на Діву чекають відрядження, подорожі, знайомство з унікальними людьми, масові заходи, конференції, підвищення кваліфікації.

З 13 червня в 10-му домі гороскопу Діви буде знаходитися Меркурій, а це означає, що доведеться більше займатися роботою, кар'єрою, просуванням себе. Доведеться більше спілкуватися, обростаючи новими контактами, і збирати нову інформацію. Діві не потрібно боятися бути занадто напористою, це нормально. Тому їй слід домагатися зустрічей із людьми, активно їздити, особливо в другій половині місяця, підвищувати свій авторитет, отримувати знання.

Марс буде в 8-му домі гороскопу Діви, тому в плані здоров'я для неї червень буде місяцем ризику і екстремальних ситуацій. Висока ймовірність катастроф або несподіваних падінь із висоти. Тому при будь-яких пересуваннях, в тому числі на автомобілі, потрібно проявляти крайню обережність. Можливі непередбачені падіння, переломи, травми. В цей час краще відмовитися від походу з наметом куди-небудь, особливо в гори.

Найбільш корисним для Діви буде плавання. Хороший ефект нададуть косметологічні процедури, тому варто подбати про свою зовнішність. Можна навіть піти на якісь експерименти зі шкірою. Важливо пам'ятати, що в червні сонячні процедури для Діви можуть бути небезпечні.

Терези

Для Терезів червень-2022 обіцяє бути нормальним місяцем, коли їм буде ні холодно, ні жарко.

У червні на представників цього знака чекає період, коли вони можуть суттєво розширити свої знання і вміння, зробити відкриття. Мозок Терезів буде весь час шукати нову інформацію, їм буде цікава не тільки їхня точка зору, але й інших людей. Терези будуть відкриті до діалогу і готові пізнавати світ. Подорожі будуть важливою частиною цих процесів. Це можуть бути відрядження або просто поїздки з інтересу до інших народів. Навіть якщо поїздка не планується, то взаємодія з людьми здалеку все ж буде.

Знайомства з іноземцями і любовні відносини з людьми здалеку – в цьому на Терезів у червні-2022 може чекати успіх.

Інтерес Терезів до всього нового не буде згасати. Терезів буде дуже тягнути на філософію, різні релігійні вчення і напрямки. Можлива участь у роботі якихось місіонерських команд або організацій для допомоги комусь, в тому числі Україні.

При сприятливих аспектах Сонця Терези легко зможуть скласти будь-яку сесію, іспити, виграти судові справи. У всьому цьому буде щастити.

читайте такожБуде потужний ракетний удар і бомбардування: астролог назвав дату запеклих боїв у червніУ червні Терези також можуть зацікавитися фінансовою сферою, зокрема, інвестиціями. Вони будуть розглядати різні варіанти вкладення грошей.

Для тих Терезів, у яких є бізнес, також намічається сприятливий період, коли справу вдасться модернізувати, змінити, переінакшити.

Марс в Овні може привести в життя Терезів супутника життя. При довгих взаєминах із чоловіком таке розташування планети може також вказувати на розрив взаємозв'язків. Тобто, з одного боку, Терези будуть приваблювати нових партнерів, але з іншого – вони можуть розлучитися з людьми, з якими вони вже давно в шлюбі або відносинах.

Така ж ситуація буде і з діловими партнерами.

Терезам у червні дуже допомагатиме інтуїція. Вони будуть прекрасно відчувати інших людей: коли вони брешуть, коли темнять. Особливо інтуїція буде їм допомагати в середині місяця.

Перший тиждень червня може здатися Терезам напруженим через стаціонарний Меркурій. Але після 5-го числа все буде нормально, Меркурій набере швидкість, і Терези можуть подумати про своє фінансове становище. Хоча на початку місяця можуть спливати проблеми з податками, страховкою, аліментами, а відносини з оточуючими будуть не дуже добре складатися. У цей час Терези можуть вибовкати важливий секрет або інформацію, що не підлягає оприлюдненню.

Друга половина червня для Терезів буде значно легшою. Меркурій буде подорожувати по 9-му дому гороскопу Терезів, що буде давати успіх за кордоном, у далеких поїздках, подорожах, при отриманні нових знань і складанні іспитів.

Для Терезів сприятливо вирушити в іншу країну, вивчати життя і культуру інших людей, емігрувати.

Що стосується здоров'я, то самопочуття і енергійність Терезів будуть на висоті. Не варто сильно перенапружуватися.

Незважаючи на те, що період хороший для занять спортом, активного відпочинку, можливі травми: удари, падіння, розтягування. Добре в цьому місяці робити масаж і вправляти кістки. Не завадить походити в тренажерний зал, тим більше, що в цьому місяці легше будуть створюватися красиві форми.

Риби

Найбільшу увагу Рибам у червні 2022 року доведеться приділити сімейним справам і родичам. Тільки завдяки гармонійній обстановці вдома Риби зможуть домогтися успіху в діловій сфері.

Не варто Рибам у червні займатися справами, що вимагають напруження, можна буде відкласти їх до кращих часів – тоді вони будуть сповнені сил і енергії.

Якщо Рибам потрібно негайно вирішити якесь важливе питання, їм слід просити про допомогу близьких і колег – ця допомога буде дуже доречною.

Риби в червні спробують щось розкопати, розвідати. Можливо, вони захочуть знайти коханця своєї дружини, а тому будуть займатися якимись розслідуваннями і таємними справами. Не виключено, що риби дізнаються таємниці роду, які проллють світло на деякі ситуації і вчинки рідних.

Кінець червня буде вдалим часом для відпустки Риб. Але не варто будувати плани на відпочинок самостійно. Якщо є діти, обов'язково візьміть їх із собою. Втім, компанія кого-небудь із родичів буде теж доречною.

Перший місяць літа буде не дуже хорошим для нових знайомств, вирішення кар'єрних і ділових амбіцій – це може бути несприятливим. Зате добре відновлювати зв'язки і хрестити дітей. Тобто Рибам, перш за все, потрібно займатися сімейними справами і будувати разом із сім'єю плани.

Марс у червні буде в 2-му домі гороскопу Риб, тому їм слід пошукати додатковий дохід. Підробіток дозволить суттєво збільшити доходи Риб.

Мета Риб буде стимулювати їх рух вперед, тим більше, що Меркурій у другій половині місяця буде проходити по дому контактів. Риби стануть більш товариськими і рухливими. Рішення поточних завдань буде даватися легше. У Риб відмінно буде працювати голова, вони будуть кмітливими. Єдине, що в перші п'ять днів місяця, поки Меркурій буде ретроградним і статичним, Риб можуть обдурити на гроші.

Зате в перший тиждень місяця Рибам вдасться відновити корисні зв'язки, які були втрачені раніше.

В цей же час відносини з родичами можуть перейти в справи, і бізнес, пов'язаний із родичами, може принести Рибам успіх.

У другій половині місяця Меркурій перейде в 4-ий дім гороскопу Риб, тому думки будуть зайняті питаннями нерухомості, сім'ї, покупки будинку. Це вдалий місяць для Риб в плані купівлі-продажу нерухомості, будинку або ділянки, а також археологічних розкопок.

Рибам буде подобатися в червні копати і докопуватися у всьому до істини.

У червні Рибам вдасться настільки зблизитися з колегами, що вони почнуть заходити до них додому на чай.

Що стосується здоров'я, то Рибам в червні слід пройти повне обстеження організму. Особливо якщо є хронічні або спадкові захворювання. Особливо уважно потрібно перевіритися на онкологію, тому що є ризик нездужання, пов'язаного з наявністю в організмі пухлин.

Рибам варто в червні здати аналізи і перевіритися у лікаря, можливо, за компанію з кимось.

Складнощі в цьому місяці можуть виникнути у зв'язку з їжею. Червень – не найкращий місяць, щоб сісти на дієту, тому що все одно захочеться солоденького і смачненького. Рибам просто слід поменше їсти, але не голодувати.

Також Рибам у червні варто поберегти горло, обмежити вживання морозива і холодних напоїв. Можуть бути проблеми з носом і горлом. Не завадить відвідати отоларинголога і перевірити щитовидку.

Рибам варто поменше бувати на сонці і не перевантажувати свій організм у спеку. Спека для Риб буде вкрай несприятливою.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти