Гороскоп на 2022 рік: які небезпеки і можливості принесе рік Тигра

7 грудня 2021, 06:30
Прийдешній 2022 рік обіцяє бути яскравим: у цей період можливо все – від протестів і ядерної війни до падіння астероїда на Землю.
Астролог розповів, яким буде 2022 рік - Рік Тигра
Астролог Влад Росс склав прогноз на 2022 рік і розповів, до яких перипетій готуватися

Новий 2022 рік – рік синьо-чорного водяного Тигра. На думку китайців, роки Тигра і Дракона – найщасливіші. У Китаї вважається величезною удачею, якщо дитина, а особливо хлопчик, народиться в рік Тигра. Тож, якщо вірити китайцям, попереду у всіх нас досить щасливий період.

2022-ий незвичайний ще й великою кількістю двійок, які в сумі дають число шість. Шістка символізує любов, благополуччя, матеріальний успіх і спокій. За моїми прогнозами, цього року коронавірус повинен спочити в бозі.

Синьо-чорний водяний Тигр вступить у свої права о 23:00, тобто в годину Щура, 31 січня 2022 року. Зустрічаючи Тигра, в цей день і час потрібно підняти келихи. У цю ніч варто проектувати майбутнє і будувати плани. Триватиме рік Тигра до 21 січня 2023 року.

2022 рік буде часом великих амбіцій і прагнень. Адже Тигр символізує енергію, що б'є ключем, і величезний талант. Він завжди незалежний, нікому не підкоряється і руйнує авторитети.

Часто в рік Тигра трапляються перевороти. У 2022 році такий сценарій може реалізуватися в Росії. Втім, не можна розслаблятися і Україні, де також можливий майдан, здатний повалити Зеленського.

Динамічна енергія і сила Тигра можуть бути використані як у конструктивних цілях, так і в руйнівних. Але в будь-якому випадку, Тигр – це міць і влада. До того ж, він – одинак, тому в 2022 році буде щастити самодостатнім і талановитим людям, які не ховаються за спинами команди. У новому році краще бути ексцентричним і вибиватися зі зграї.

Крім того, що Тигр наділений королівською гідністю, він також може бути жорстоким і лютим – це та зимова пантера, яка може будь-кого наздогнати в лісі. Тобто, з одного боку, це образ величі, дикої сили і захисту, а з іншого – символ агресії і повалення авторитетів.

Ретроградність Венери. 2022 рік почнеться в період ретроградної Венери. Багато в чому це накладе відбиток на події всього року: успіх залежатиме від бази попередніх напрацювань, старих контактів і перевірених раніше партнерів.

Юпітер у Рибах. 29 грудня 2021 року Юпітер – планета великого щастя – залишить Водолія і перейде в Риби. Це означає, що щастя залишить Водолія, і відтепер фартити буде Рибам.

На нас чекає два етапи проходження Юпітера по Рибах:

  • з 29 грудня 2021 року по 11 травня 2022 року,
  • з 28 жовтня по 20 грудня 2022 року.

Це будуть найспокійніші і найбільш сприятливі періоди нового року, коли все буде чудово, без складнощів і проблем. Період перебування Юпітера в Рибах буде підтриманий гармонійними аспектами Плутона в Козерозі та Урану в Тельці. Крім того, з 12 квітня Юпітер буде посилений поєднанням із Нептуном, головним управителем Риб.

Взагалі, квітень стане найщасливішим місяцем 2022 року. Він буде періодом мрій і найсприятливішим часом року. Цього місяця можна публікувати та оприлюднювати свої праці, випускати свої фільми тощо – успіх буде забезпечений.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022 рік: коли вщухне ковід, а люди отримають ковток свободи

Парад планет. Щасливі події у квітні будуть обумовлені ще й великим парадом планет, який відбудеться 27 квітня. Тому другий місяць весни буде найвдалішим і щасливим місяцем для всього, в тому числі творчих починань, любові та шлюбу. Це буде місяць великого щастя.

Найбільш негативний момент 2022 року теж пов'язаний із парадом планет, але відбудеться він 2 березня. Цей день буде настільки несприятливим і небезпечним, що саме в цю дату з великим скупченням двійок на Землю може впасти метеорит або астероїд. Втім, це може статися ще в лютому.

Коли Меркурій поєднається з Сатурном, а це знов-таки станеться 2 березня, і, коли в одному з 38 градусів збереться одразу дев'ять планет (всі, крім Урану), може вибухнути велика катастрофа, або відбудуться події, які матимуть серйозні наслідки для мільйонів людей. Наприклад, Путін може напасти на Україну, або в Росії станеться переворот.

Тому березень – найбільш небезпечний і катастрофічний місяць. Березневий парад планет стане серйозною точкою складнощів наприкінці лютого-березні.

14 травня-28 липня про себе нагадають розпочаті раніше справи і проекти – вони стануть активно розвиватися і успішно завершуватися. У ці дати все буде вдаватися. Транзит Юпітера по Рибах дасть можливість поліпшити своє соціальне становище.

Однак Риби – дуже ідеалістичний знак. У поєднанні з оптимізмом Юпітера очікування можуть стати занадто ідеалістичними і завищеними, а тому в підсумку приведуть до розчарування. Крім того, в цьому ж знаку буде знаходитися Нептун, що підсилює ці тенденції.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

11 травня-27 жовтня Юпітер залишить Риби і увійде в знак Овна. Тому в середині року буде фартити Овнам і всім "вогняним" знакам зодіаку. Цей час буде сприятливим для будь-яких починань, які матимуть активний розвиток і розширення з 21 грудня 2022 року, а реальні результати будуть отримані вже в 2023 році. Гармонійна взаємодія Юпітера з повільними планетами дасть благодатний ґрунт для зростання, створить нові перспективи для розвитку, розширення і руху вперед, свободи самовираження і прояву своєї індивідуальності.

Поєднання Юпітера і Нептуна. Найважливішою, навіть епохальною, астрологічною подією 2022 року є поєднання Юпітера і Нептуна в знаку Риб 12 квітня. Його вплив ми будемо відчувати майже весь рік.

Минулого разу ці планети зійшлися в знаку Риб навесні 1856 року – саме тоді була завершена Кримська війна. Тому є всі шанси, що навесні після невеликого загострення в березні закінчиться війна на Донбасі.

Крім того, в цей же час може бути вирішене енергетичне питання – навесні-влітку Україна і Росія можуть підписати угоду щодо газу. Швидше за все, Північний потік-2 буде сертифікований не раніше травня наступного року.

Крім того, поєднання Юпітера і Нептуна в Рибах призведе до збільшення опадів по всій планеті, через що частими стануть повені. Взагалі, Юпітер при входженні в Риби буде пом'якшувати клімат. Якщо при Юпітері у Водолії регулярними були різкі перепади температур, то вже в січні-лютому ми помітимо відсутність таких різких коливань – в основному буде зберігатися волога погода, західні і північно-західні вітри, мряка. Загалом, зими практично не буде.

читайте такожНайгірший рік за останні п'ять років: що обіцяє Україні гороскоп на 2022 рік

У 2022 році швидкими темпами буде розвиватися медицина, зокрема, нарешті буде винайдено ліки від коронавірусу, і зникне необхідність вакцинуватися. Міжнародні екологічні організації багато уваги приділятимуть водному середовищу, з'являться нові ініціативи щодо очищення морів і океанів від сміття.

Також спостерігатиметься стрімкий розвиток фармацевтичної, хімічної та нафтопереробної промисловості. При Юпітері у Водолії нафта росла, але при Юпітері в Рибах ціни на неї впадуть. За моїми прогнозами, енергетичний колапс наступного року буде вичерпано.

Рік без обмежень. 2022-ий принесе всім більше радості і щасливих подій, ніж його попередник. Юпітер позбудеться обмежуючого впливу Сатурна, який весь 2021 рік забороняв нам усе: вільно пересуватися між країнами, входити в громадські місця без QR-кодів і сертифікатів тощо. Заборони в новому році почнуть зніматися, а до середини року і зовсім можуть бути прибрані. Люди втомилися від великої кількості правил і обмежень, які закріпачували і заганяли в рамки, створювали серйозні перешкоди на шляху розвитку і реалізації бізнесу.

Втім, Сатурн продовжить рухатися по Водолію в 2022 році, але при цьому його жорсткий вплив дещо ослабне, тому що Білий Місяць, світла кармічна точка, увійде в знак Водолія 12 лютого і буде рухатися по цьому знаку до 13 вересня.

До речі, це ще одна вказівка на те, що світлі сили можуть прийти до влади в країні під знаком Водолія – в Росії. Там може трапитися переворот або інші події, в результаті яких буде повалена жахлива чорна мітка під назвою КДБ-ФСБ РФ.

Транзит Білого Місяця по Козерогу до 12 лютого буде згладжувати і стримувати енергію Сатурна.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2022-й для Росії: чи чекати Майдану в Москві і кінця путінського режиму

Місячні вузли. 18 січня місячні вузли змінять свої знаки: північний вузол перейде в знак Тельця, а південний – в Скорпіона. Така ситуація зберігатиметься півтора року. Це говорить про те, що в 2022-му буде суттєво змінюватися система цінностей, а також на нас очікують великі зміни фінансових ринків. Якщо при Водолії ринки постійно росли, то тепер може статися фінансовий колапс. Особливо це загрожує китайській економіці в березні, в період параду планет. Тому саме березень може стати місяцем, коли завалиться Китай.

У 2022 році чим сміливіше людина буде рухатися в майбутнє, буде вивчати і пізнавати сучасні тенденції, монетизувати свої знання і навички, тим більша ймовірність того, що за черговим життєвим поворотом для неї відкриється приваблива перспектива. Необхідно буде докладати зусиль, щоб визначити своє майбутнє, створити свою індивідуальність і зміцнити свій усвідомлений розвиток. Попередній досвід, який був пов'язаний із вузлом у Скорпіоні, складе основу фундаменту для руху вперед.

Скорпіон – це знак, пов'язаний із кризами, глобальними трансформаціями. Він один із найбільш таємничих і складних.

Північний вузол у Тельці з 18 січня посприяє стабілізації і підвищенню якості життя. Нарешті ціни перестануть рости, і не буде жахливих глобальних інфляційних тенденцій.

Затемнення 2022 року. У 2022 році на нас чекають чотири затемнення:

  • 30 квітня – сонячне затемнення в знаку Тельця (складний період триватиме з 27 квітня до 3 травня);
  • 16 травня – місячне затемнення в Скорпіоні (складний період – 13-19 травня);
  • 25 жовтня – сонячне затемнення в Скорпіоні (складний період – 22-28 жовтня);
  • 8 листопада – місячне затемнення (складний період – 5-11 листопада).

Всі затемнення 2022 року торкнуться питань, пов'язаних із фінансами, цінностями, власністю, фізичними та матеріальними ресурсами, опором змінам. У дні поблизу затемнень у ваше життя можуть повернутися люди з минулого, зокрема, в США Дональд Трамп і республіканці можуть повернути свій колишній вплив.

Поєднання північного вузла і Урану в Тельці на нас чекає в липні 2022 року. Це означає, що події літніх місяців виявляться доленосними для всього світу. У липні відбудеться щось таке, що вплине на весь світ і оновить його. Зокрема, не можна виключати, початку ядерної війни в липні.

У цей час важливо прислухатися до інтуїції, вирішувати проблеми, домовляючись, слухати свою підсвідомість. Цей час також підійде для звільнення від зв'язків і зобов'язань, які вже віджили себе, від усього зайвого і безперспективного.

читайте такожГороскоп Зеленського на 2022 рік: коли чекати проблем і випробувань

Ретроградний Марс у 2022-му. З 30 жовтня 2022 року по 1 січня 2023 року Марс – планета активності, сили та ініціативи – перебуватиме в ретроградному русі в знаку Близнюки. Попередній період ретроградного Марса в Близнюках припав на 15 листопада 2007 року – 31 січня 2008 року. Згадавши події того періоду свого життя, ви знайдете цінні підказки і на основі попереднього досвіду зможете уникнути неприємностей, пов'язаних із питаннями комунікації, взаємин із родичами, поїздками, навчанням і угодами купівлі-продажу.

В Україні в той час було найвище зростання цін на нерухомість, після чого вони різко обвалилися. Тому, швидше за все, ціни на нерухомість будуть рости і в 2022 році до осені, а потім вони раптово впадуть.

Також восени 2022-го може статися світова фінансова криза, і нью-йоркська біржа впаде.

Тобто, якщо навесні є велика небезпека, що впаде Китай, то восени проблеми загрожують уже США.

Чорний Місяць у Раку. 15 квітня 2022 року – 9 січня 2023 року Чорний місяць буде рухатися по Раку. Це дуже негативна точка гороскопу, яка зумовить складну ситуацію в багатьох країнах. Зокрема, низка держав через це страждатиме від напливу біженців та мігрантів. При цьому кожна країна буде прагнути захистити свої національні інтереси. Яким чином – це залежатиме від рівня усвідомленості уряду. Рівень усвідомленості уряду в Польщі, як ми побачили, високий, але в Італії та Греції все може бути інакше. Варіанти розвитку ситуації можуть бути різні.

Між окремими державами, особливо в липні, не виключені військові конфлікти. Несподівано влітку може розпочатися війна між Китаєм і США за Тайвань.

Ретроградний Меркурій у 2022-му. У новому році на нас чекає кілька періодів ретроградності Меркурія. У цей час не можна підписувати документи, укладати важливі угоди, робити великі покупки.

  • 14 січня – 4 лютого ретроградний Меркурій у Водолії принесе складності в колективну діяльність або взаємини з друзями та однодумцями;
  • 10 травня – 3 червня ретроградний Меркурій у Близнюках змусить фокусуватися на темах, пов'язаних із грошима, борговими зобов'язаннями і розподілом ресурсів;
  • 10 вересня – 2 жовтня ретроградний Меркурій у Терезах створить найнебезпечніший період для світової економіки, коли може впасти Уолл-Стріт.

Отже, рік синього (або чорного) Тигра обіцяє бути яскравим і значущим для всіх. Він принесе шалені і несподівані повороти долі. Цього року нічого не можна планувати – повинна використовуватися тактика "на ловця і звір біжить". Інакше заплануєте одне, а станеться все з точністю до навпаки. Однак крива в 2022 році все одно всіх виведе "в дамки" з найгірших ситуацій, тобто з'явиться можливість несподівано стрімко вирватися вперед. Соціальні ліфти цього року працюватимуть на відмінно.

У 2022-му сформуються сприятливі обставини, що нададуть можливість посилити особистий вплив, підвищити соціальний статус і прорватися "з грязі в князі". А головне – зрозуміти, як досягнути найважливіших цілей.

У новому році чудово проявиться її величність інтуїція (на початку року, коли Юпітер буде в Рибах) і підприємницький дух (у середині року). Пам'ятайте, підприємливість буде винагороджена, особливо якщо ви наприкінці травня-червні почнете будувати свій бізнес, свою справу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти