Війну РФ проти України підтримують 75% росіян - ГУР

20 листопада 2022, 15:56
657
Кремлівська пропаганда добре працювала багато років. Тепер переважна більшість росіян підтримує загарбницьку війну РФ проти України.
Путін, війна, росіяни
Більшість росіян підтримує війну Путіна в Україні / Колаж фото Reuters

Більшість громадян країни-агресора Росії - а саме 75% - підтримує війну РФ проти України. Такі показники є результатом пропаганди Кремля.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, посилаючись на інтерв'ю свого представника Вадима Скібіцького виданню KyivPost.

"Політика Кремля - це не політика всього населення РФ. Хоча, за деякими оцінками, 75% населення Росії підтримують війну проти України. Це результат кремлівської пропаганди протягом тривалого часу, понад 10 років. Ми спостерігали таку ситуацію за часів Радянського Союзу, така ж загроза. Хто ворог? Захід. Це теж саме. Нічого нового", - сказав Скібіцький.

відео дня

Зазначимо, опитування, яке провела соціологічна служба Russian Field, показало, що 60% росіян виступають за новий наступ путінської армії на Київ.

Майже дві третини опитаних чоловіків (62%) заявили, що готові особисто взяти участь у цій війні, якщо їм випаде така можливість. Але ось бажаючих допомогти окупантам матеріально виявилося небагато - 67% не готові жертвувати власні кошти на підтримку бойових дій, а 12% згодні витрачати на це не більше тисячі рублів на місяць.

Як повідомляв Главред, переважна більшість українців - 87% - не готові йти на будь-які територіальні поступки заради якнайшвидшого припинення війни з РФ. Про це свідчать результати телефонного соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти