"Відтворити СРСР неможливо": у Путіна визнали крах імперських планів

8 грудня 2021, 14:17
СНД, ЄАЕС і союзна держава Росії з Білоруссю – прогресивні структури, але це не спроба відтворити СРСР, сказав Дмитро Пєсков.
Пісок
Росія не прагне відтворити СРСР, оскільки це неможливо - Пєсков / Reuters

На пострадянському просторі існують прогресивні структури, такі як СНД, ЄАЕС і Союзна держава Росії та Білорусі, однак це не СРСР. Сьогодні неможливо відтворити Радянський Союз. Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Як повідомляє ТАСС, у відповідь на заяву заступниці держсекретаря США Нуланд, яка сказала, що Росія прагне відтворити СРСР, він розповів про те, що сьогодні створити таку державу не є можливим.читайте такожОточення Горбачова повідало головну причину розпаду СРСР

"Пані Нуланд чудово розбирається в російській тематиці і у всіх нюансах пострадянського простору. Я переконаний, що пані Нуланд, так само, як і ми, і інші фахівці, чудово розуміє, що відтворення Радянського Союзу неможливе", - вважає Пєсков.

Також він додав, що на території країн пострадянського простору існують "просунуті" союзні структури, проте жодна з них не є спробою відтворити СРСР.

"Це і СНД, і більш просунуті організації з інтеграції, такі як ЄАЕС, і ще більш просунуті союзні структури, такі як Союзна держава Росії та Білорусі. Але ані те, ані інше, ані третє не є спробою реінкарнації Радянського Союзу і не може бути", - підкреслив Дмитро Пєсков.

Дивіться відео ТСН - США не приймають "червоні лінії" Кремля щодо розширення НАТО

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти