Військовий експерт пояснив, чому Путін сидить у бункері

12 квітня 2021, 07:56
Головна геополітична мета США - палацовий переворот у Кремлі. У самій Росії навколо президента РФ також зріє змова.
Путина
Навколо Путіна зріє змова, вважає Олег Жданов / Reuters

Полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов вважає, що у президента РФ Володимира Путіна зараз не найкращі позиції. Навколо нього зріє змова, і саме тому сидить у бункері.

"Путін сидить на розтяжці. З одного боку, він просто спить і бачить, що російські танки стоять на українсько-польському кордоні та показують дулі натовцям. Це його сон. Але з іншого боку, він боїться програти, він боїться, що він сунеться в Україну і зазнає поразки. І це буде його політична смерть. Його прийдуть і задушать в його ж бункері. Тому що Акела реально промахнеться", - розповів Жданов в інтерв'ю виданню Obozrevatel.

За його словами, головна геополітична мета США - палацовий переворот у Кремлі.

"Вони хочуть показати, що "Акела" недоговороздатний. А оточення дивиться на Путіна і каже: "Ти що, брате, не можеш домовитися? Так навіщо ти нам потрібен?". А тут ще у вересні вибори до Держдуми, і у політсили Путіна не найкращі позиції. Чому Путін сидить в бункері та вилазить звідти лише час від часу? Тому що він розуміє, що навколо нього зріє змова. Як відомо, в традиціях російської імперії - задушити царя подушкою, заколоти виделкою, отруїти", - зазначив експерт.

Скандальна Заява Байдена на адресу Путіна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти