У США 13-річна дівчинка за наказом жорстокої матері закопала у дворі 4-річну сестру

19 червня 2021, 07:57оновлено 19 червня 2021, 08:47
Жінку затримали та звинуватили у вбивстві першого ступеня, жорстокому поводженні з дітьми, нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні смерті.
закатовані діти, дівчинка
У США 13-річна дівчинка за наказом жорстокої матері закопала у дворі 4-річну сестру / Reuters

У США 13-річна дівчинка за наказом матері закопала свою 4-річну сестру на задньому дворі будинку. Ця моторошна історія сталася у місті Шарлотт, штат Північна Кароліна.

Як повідомляє The Associated Press з посиланням на поліцію округу Мекленбург, дівчинку, яка померла, покарали за забруднені штани – її змусили три дні стояти у пральні. Зрештою знесилена Мігеллік впала і вдарилася головою. Її мати, 31-річна Малік Беннетт, зробила доньці штучне дихання, проте врятувати дівчинку не змогла.

Тоді жінка помістила тіло дитини у два чорних пластикових мішки для сміття і сховала в багажнику позашляховика. За п'ять днів через нестерпний запах Беннетт купила лопату і, викопавши яму на задньому дворі свого будинку, змусила старшу доньку помістити тіло сестри в яму і засипати землею.

Жінку затримали та звинуватили у вбивстві першого ступеня, жорстокому поводженні з дітьми, нанесенні тілесних ушкоджень та приховуванні смерті. З лютого 2020 року вона тричі потрапляла в поле зору правоохоронців за жорстоке поводження з дітьми, ті справи досі перебувають на розгляді.

Поліція також заарештувала 53-річну матір підозрюваної Теммі Тейлор Моффетт, яку звинуватили у приховуванні смерті і співучасті в убивстві.

читайте такожПід Одесою горе-батьки закатували своїх дітей: Малятко померло, а інша дитина відстала у розвиткуРаніше в Іспанії батько вбив доньок у своєму будинку в день, коли їх оголосили зниклими безвісти. Потім він відвіз їх тіла в порт, відплив на своєму човні на глибину біля берегів Тенеріфе і викинув за борт мішки з тілами, обтяживши їх важкими предметами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти