У Росії розкрили плани щодо затримання Навального

14 січня 2021, 15:46
Олексію Навальному хочуть замінити умовний термін на реальний.
Олексій Навальний
Навального звинувачують у порушенні режиму умовного терміну / Reuters

Федеральна служба виконання покарань РФ (ФСВП) планує заходи щодо затримання російського опозиційного політика Олексія Навального після його прибуття на територію російської держави. Навального мають намір затримати до рішення суду, який розгляне можливість заміни йому умовного терміну на реальне відбування покарання.

Як повідомляє російське інформагентство РИА Новости з посиланням на управління ФСВП по Москві, з 24 вересня у відомства немає інформації про місцезнаходження Олексія Навального. У релізі вказується, що проти громадянина 27 листопада були започатковані заходи з розшуку, а 29 грудня Навального оголосили у розшук, що передбачає його затримання.читайте такожІсторик оцінив шанси Навального стати президентом Росії

Навальному інкримінують "факти злісних порушень" режиму умовного відбування терміну ув'язнення. У зв'язку з цим планується його затримання. В УФСІН вважають, що Навальний "порушував умови випробувального терміну" і "мінімум шість разів не з'явився на реєстрацію".

Видання підкреслює, що у Навального дві умовні судимості по 5 років у справах компаній Кировлес і Ів Роше. В рамках першої кримінальної справи його звинуватили в розкраданні 16 мільйонів рублів, в рамках другої – понад 30 мільйонів рублів.

Олексій Навальний новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти