У Росії розповіли подробиці затримання литовських чиновників-рибалок

24 жовтня 2021, 23:57
На Маркаускаса і його супутників росіяни наклали штраф у розмірі 2 тисячі рублів - це близько 24 Євро.
У Росії розповіли подробиці затримання литовських чиновників-рибалок
На литовських чиновників наклали штрафи

Російські прикордонники відпустили мера Клайпедського району Литви, колишнього міністра сільського господарства Бронюса Маркаускаса і двох литовських бізнесменів, які сьогодні випадково порушили російський кордон, повідомляє місцеве видання 15min.

Як розповіли в Міністерстві закордонних справ і прикордонній службі Литви, на Маркаускаса і його супутників росіяни наклали штраф у розмірі 2 тисячі рублів - це близько 24 Євро.

Маркаускас вже підтвердив інформацію про своє затримання на сторінці в Facebook. Він написав у соцмережі, що шкодує про сьогоднішній інцидент, учасником якого став.

відео дня

"Я хороший рибалка, але виявляється, що орієнтувальник так собі. Можливо, ви вже чули про інцидент сьогодні. Хочу підтвердити, що інформація правдива. Мене затримали і оштрафували. Хотів би подякувати співробітникам консульства нашої країни за їхню оперативність і допомогу", - сказав Маркаускас.

Раніше Главред повідомляв про те, що прикордонники РФ затримали мера Клайпедського району Литви, колишнього міністра сільського господарства Бронюса Маркаускаса і ще двох литовських громадян - чиновники на човні незаконно перетнули російський кордон.

Інцидент стався, коли човен рухався по Куршській затоці. Міністерство закордонних справ Литви підтвердило затримання трьох литовців російськими прикордонниками, але їх імена називати відмовився.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти