У РФ підірвали росгвардійців разом із технікою: у ГУР розкрили деталі операції

12 вересня 2024, 17:21
1424
Акт відплати здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля.
ГУР, Екатеринбург
У Єкатеринбурзі атакували базу Росгвардії / Колаж: Главред, Фото: gur.gov.ua

У російському Єкатеринбурзі вчора, 11 вересня, прогримів вибух біля КПП військової частини, в якій базуються військові Росгвардії.

Як повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони, вибухову акцію організували за участю російського підпілля.

Уточнюється, що акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора.

відео дня

"Виготовлений ними вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП росгвардійців", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок детонації було підірвано ворожий особовий склад, пошкоджено автомобільну техніку росіян.

Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули російські спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря було піднято вертоліт медичної евакуації.

Що таке ГУР?

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) — розвідувальний орган Міністерства оборони України. Згідно із Законом України "Про розвідку" здійснює добування, аналітичне опрацювання, оброблення і надання розвідувальної інформації її споживачам, пише Вікіпедія.

Операції ГУР - останні новини за темою

Раніше повідомлялося, що бійці ГУР збили над Чорним морем російський винищувач за $50 млн. Літак Су-30СМ належав 43-му окремому морському авіаційному полку ПКС РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці ГУР і ЗСУ пустили під укіс вантажний поїзд у Бєлгородській області. Вантажний поїзд забезпечував логістичні потреби армії РФ. 11 вагонів і локомотив зійшли з рейок і перекинулися.

Як повідомлялося раніше, фахівці Головного управління розвідки Міноборони провели масштабну кібератаку на фінансовий сектор і урядові ресурси Росії, внаслідок якої вдалося вразити критично важливі ресурси та отримати доступ до великого масиву конфіденційних даних.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти