В окупованому Криму кандидат у депутати Держдуми втік з дебатів у прямому ефірі (відео)

27 серпня 2021, 13:07
На початку ефіру політик почав розповідати про Росію і її багатства, але по ходу виступу передумав і попросив негайно припинити дебати.
В окупованому Криму кандидат у депутати Держдуми втік з дебатів у прямому ефірі (відео)
Інцидент стався в окупованому Криму. / Скріншот

В окупованому РФ Криму член партії Справедливая Россия – За правду Олег Северненко, який намагається потрапити в Держдуму, втік з дебатів, які відбувалися у прямому ефірі телеканалу в Керчі. Відео з політиком було оприлюднено у соцмережах.

На початку ефіру Северненко почав розповідати про Росію і її багатства, але по ходу виступу замовк і додав, що не може продовжувати. "Прошу вибачення… Можна я… Я, чесно, перехвилювався, не зможу… Можна зупинити ефір?" – прошепотів він.

Ведуча подякувала політикові за виступ і ще раз назвала глядачам його ім'я. Тоді Северненко, не чекаючи, поки вона закінчить, покинув сцену, невдоволено киваючи головою. До речі, після захоплення Росією Криму у 2014 році Северненко вже двічі намагався стати депутатом, висуваючись від партій Родіна та ЛДПР.

відео дня

Вибори у Держдуму: головне

  • У Росії депутатів до Держдуми обиратимуть 19 вересня 2021 року. Вже тривалий час Кремль активно закликає жителів окупованих території Криму і Донбасу брати в них участь.
  • Зокрема, окупанти видавали там російські паспорти. Згодом проєктом постанови ЦВК Росії жителям окупованої Донеччини та Луганщини, які мають російські паспорти, дозволили голосувати на виборах.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти