У Киргизстані на піку імені Путіна поставили український прапор

25 травня 2022, 12:30
Пік Володимира Путіна, який розташований на півночі Киргизстану в Чуйській області в гірській системі Тянь-Шань, тепер прикрашений українським прапором.
Путін, прапор
Володимир Путін і український прапор на піку його імені / ua.depositphotos.com і скріншот з відео

У горах Киргизстану на піку імені російського диктатора Володимира Путіна альпіністи вивісили прапор України. Таке відео в Twitter виклала користувачка під ніком "Альпіністка з гілкою".

"Якщо в світі існує пік Путіна і український прапор, то їх зустріч неминуча. Хулігани підняли і повісили прапор на вершині, уявлення не маємо хто", - підписала вона

Довідка. Пік Володимира Путіна - гірська вершина в Киргизстані. Вона розташована в гірській системі Тянь-Шань. Розташована на півночі країни в Чуйській області. На честь російського диктатора пік назвали в 2011 році.

відео дня

читайте такожУ Латвії побили хлопця з українським прапором на плечах: нападника швидко відшукали і затримали

Нагадаємо, раніше віллу дочки диктатора РФ Володимира Путіна Катерини Тихонової у французькому Біарріці прикрасили українськими прапорами.

Кадрами поділився український журналіст Михайло Ткач.

На знімках, крім звичайного українського прапора на флагштоку, видно ще щонайменше дев'ять намальованих фарбою. Вони з'явилися на колонах, металевому паркані і навіть на землі перед ним.

До слова, офіційно світу відомо про двох дочок президента РФ Володимира Путіна, які народилися в його офіційному шлюбі з Людмилою Шкребневою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти