У Чехії карусель з людьми впала з висоти 5-поверхівки

4 вересня 2022, 13:09
Конструкція з сидіннями височіла над центральною колоною на висоту близько 15 метрів. Постраждало 17 осіб.
Карусель в Чехії
Карусель в Чехії впала з висоти 15 метрів / ČTK/Petr Sznapka

У чеському місті Гавіржов не менше 17 людей постраждали в результаті аварії з великою ланцюговою каруселлю. Двоє людей отримали серйозні травми, але їх життю нічого не загрожує.

Як повідомляють ceskenoviny.cz, поліція виявила, що з атракціоном виникли проблеми ще в п'ятницю. Зараз вони шукають свідків і записи з камер.

Конструкція з сидіннями височіла над центральною колоною на висоту близько 15 метрів. У міру спуску конструкція повинна була перестати обертатися, але цього не сталося, і люди отримали травми, коли атракціон впав на землю і продовжував обертатися.

"Вони отримали травми через те, що врізалися в перила. Ми розслідуємо, що саме сталося", - сказав представник Моравсько-Сілезької поліції Рене Чорногорський.

Карусель в Чехії
ČTK/Petr Sznapka

"Ми лікували 14 осіб. За винятком одного, всі машини швидкої допомоги доставили їх до лікарні. Дев'ять знаходяться в Гавіржові, четверо - в Остравській університетській лікарні", - сказав він, додавши, що всі, крім двох, отримали травми легкого та середнього ступеня тяжкості.

"Травми двох людей важкі. Але їхньому життю нічого не загрожує", - сказав він, додавши, що це були, наприклад, травми ніг або тазу.

Нагадаємо, наприкінці минулого року у Краматорську люди травмувалися на схожому атракціоні з вини оператора. Під час "падіння" вниз люди врізалися в металеві сходинки, які забув прибрати оператор атракціону. В результаті НП постраждала дівчина.

Новини Чехії:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти