У найближчі роки Росія розпадеться на князівства: ресурсів для придушення протестів не буде

30 травня 2022, 02:20
Багатий рибою і лісом Далекий Схід може стати першим регіоном, який заявить про своє відділення.
Путін, Кремль
Росія розпадеться на князівства, ресурсів придушити повстання не буде / Reuters, УНІАН

Росія в найближчі роки може розпастися на окремі "князівства". Російські регіони почнуть протестувати і відмовляться "годувати Москву". Так вважає голова Фонду "Стоп Інформ терор Росії" Герман Обухов, повідомляє OBOZREVATEL.

Підштовхнути РФ до розпаду можуть важкі наслідки, викликані економічними санкціями, які були введені проти Росії через повномасштабне вторгнення в Україну. На думку Обухова, зовсім скоро Путін може залишитися без країни і без свого президентського крісла.

"РФ припинить існування, і тоді Путін кудись зникне. Зараз економіка Росії котиться вниз, без світла в кінці тунелю, тому що робити провінції, яких буде "доїти" Москва, незрозуміло", — сказав він.

відео дня

Опозиціонер вважає, що Далекий Схід може стати одним з перших серед регіонів, які побажають відокремитися від Російської Федерації. Там ще до розвалу СРСР висловлювалися проти верховенства Москви.

"Далекий Схід може сказати: "навіщо мені вас годувати? У нас краби, ліс, риба, ми обійдемося без вас. Буде у нас своя "ДНР" (террористическая организация. - ред.) – Далекосхідна Народна Республіка", – говорить Обухів.

Обухів припускає, що багата алмазами Якутія може оголосити про свою незалежність, а північний схід РФ - "втекти в Європу".

Все це, на його думку, цілком можливо, так як центральна влада просто не матиме ресурсу для того, щоб придушити протести і приборкати народ. Всі ресурси вони витратять на війні в Україні.

читайте такожПереворот у РФ і повалення Путіна — інсайд української розвідки

Нагадаємо, британські видання, посилаючись на джерела у розвідці, заявили, що президент РФ Володимир Путін вже мертвий, а для публічних виступів Кремль активно використовує двійника.

Раніше відомий російський опозиційно налаштований репортер і публіцист Олександр Невзоров заявляв, що диктатор РФ Володимир Путін напевно має двійників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти