У Ердогана б'ють на сполох через масштабні лісові пожежі в Туреччині

29 липня 2021, 21:01
Представник турецького президента зазначив, що прокурори розглядають різні причини виникнення цих масштабних лісових пожеж.
1627569952-7013.jpg
У Ердогана стурбовані лісовими пожежами

Представник президента Туреччини Ібрагім Калин прокоментував ситуацію з масштабними лісовими пожежами. За його словами, пожежі є національним лихом, йдеться на Twitter-сторінці представника турецького президента.

"Лісові пожежі - це національне лихо. Всі наші установи ведуть напружену боротьбу в координації. Робота (з ліквідації лісових пожеж - ред.) триватиме безперервно", - заявив Калин.

Представник турецького президента зазначив, що прокурори розглядають різні причини виникнення цих масштабних лісових пожеж.

Як раніше повідомляв Главред, напередодні серйозна пожежа виникла в регіоні Анталія. Були евакуйовані чотири житлові квартали, постраждали будинки і підприємства. Для ліквідації вогню залучили 20 одиниць авіації, 17 бульдозерів, 103 обприскувача та 427 рятувальників.

читайте такожНа популярному курорті в Туреччині заполохали лісові пожежі: полум'я поблизу готелів

Як розповіли Главреду туристи, які зараз знаходяться в місті, лісова пожежа почалася приблизно о 13:15 і через вітер за лічені хвилини поширився на кілька кілометрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти