Цькування Путіна: ексдепутат Держдуми назвав терміни звільнення Навального

26 січня 2021, 20:59
За словами Іллі Пономарьова, опозиціонеру ще довго належить сидіти у в'язниці.
Олексій Навальний
Навальному сидіти у в'язниці до 2024 року / instagram / navalny

Одіозного російського опозиціонера Олексія Навального, швидше за все, не випустять із в'язниці аж до кінця президентського терміну Володимира Путіна у 2024 році.

Такий прогноз озвучив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов в ефірі каналу Україна 24. Він вважає, що соціальний протест у Росії є більш небезпечним, ніж останнє розслідування Навального щодо Путіна, і влада РФ це розуміє.

"Тому головні зусилля будуть спрямовані на те, щоб не виникало союзу між лібералами та лівими, які можуть соціалізувати порядок денний", - зазначив ексдепутат.

На його думку, Навальному ніяких гарантій ніхто не дає, а якби й давав, то в них неможливо вірити, але є раціональне пояснення його поверненню.

читайте такожБілий дім висунув вимогу Кремлю щодо Навального

"Якщо Путін почав Навального труїти, то що заважає йому дотравити його на Заході або, якщо він буде на волі, в Росії, якщо вже й так негативні реакції від усіх світових лідерів отримані. Таким чином справу можна довести до кінця. Мабуть, єдиним місцем, де це не буде відбуватися, є, власне, російська в'язниця, тому що це буде занадто очевидно. І люди, відповідно, нестимуть за це відповідальність. Я думаю, до кінця терміну Путіна до 2024 року, Навальний не вийде. Я сподіваюся, що його звільнять, але я не бачу для цього жодних передумов", - вважає Пономарьов.

Арешт Олексія Навального - про що раніше писав Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти