Світан розповів, чи зможе "бавовна" в Москві вплинути на Путіна

5 жовтня 2023, 04:15
423
"Бавовна" вражає в Москві військові цілі, тому ніхто не ставить собі завдання змінити в Путіні або в залишках мізків росіян, говорить Роман Світан.
Світан, Путін
Удари в Москві наносяться по об'єктам путінської воєнщини, наполягає Світан / колаж Главред, скріншоти з відео

"Бавовна" в Москві не має на меті змусити диктатора Путіна припинити війну проти України ‒ це чисто тактичні заходи ЗСУ та українських розвідників. Про це під час чату на Главреді розповів військовий експерт, полковник запасу Роман Світан.

"Це не завдання взагалі - змінювати ставлення або психологію росіян. Підкреслюю, удари в Москві наносяться по військових об'єктах, яких дуже багато. Це і центри прийняття рішень, і інститути, які розробляють і виробляють військову техніку, і проектні бюро, і складальні конвеєри. Це все Москва, Московська область, Підмосков'я. Все це військові цілі, тому ніхто не ставить собі завдання змінити в Путіні або в залишках мізків росіян сприйняття чого-небудь. Це чисто військова задача, і вона однозначно буде виконана. Розвиток цього завдання зрозуміло, як його виконати – теж зрозуміло", ‒ сказав він.

Хто такий Роман Світан

Світан Роман (4 січня 1964, м.Макіївка Донецької області) – український військовий льотчик-інструктор, полковник запасу, який пройшов через полон у 2014 році, працював радником керівника Донецької ОДА Сергія Тарути. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 року став одним із провідних військових експертів на українських телеканалах та інших медіа, пише Вікіпедія.

відео дня

Війна Росії проти України

Пентагон готовий передати ЗСУ ракети ATACMS, розповів помічник глави Міноборони з питань закупівель Дуглас Буш. За словами чиновника, список ракет, які передадуть Україні, в Штатах вже визначено.

Представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що у ЗСУ є 6-8 тижнів для наступальних операцій. Через 2 тижні погодні умови погіршаться, і наступати стане складніше.

Державний секретар США Ентоні Блінкен сказав, що удари України по Росії зброєю заходу Штатами не заборонені. За словами дипломата, Київ сам вирішує, як і коли застосовувати західну зброю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти