Страшна смертельна ДТП у Болгарії: в автобусі на трасі згоріли живцем 45 людей

23 листопада 2021, 07:39оновлено 23 листопада 2021, 09:29
Серед жертв - 12 неповнолітніх, а також водій автобуса. Точна причина аварії поки не відома, поліція розглядає кілька версій.
ДТП
У Болгарії в ДТП потрапив автобус з пасажирами і загорівся / ua.depositphotos.com

В Болгарії у ДТП потрапив автобус. Внаслідок аварії транспортний засіб загорівся. Загинули 45 людей. Серед жертв - 12 неповнолітніх, а також водій автобуса. Вижити вдалося семи пасажирам, їх госпіталізували. Їхній стан не важкий.

ДТП сталася на 31-му кілометрі автомагістралі Струма близько третьої години ночі, пише BGNES. Всього в автобусі з македонською реєстрацією їхали 52 людини.

На місці аварії керує ситуацією глава МВС Болгарії. Оперативно-розшукові заходи тривають.

Зазначається, що пожежа сталася внаслідок нещасного випадку.

читайте такожПротягнув труп через усе місто: шокуючі подробиці смертельної аварії з черницями у ЛьвовіПрем'єр-міністр Північної Македонії висловив співчуття у зв'язку з подією. Наразі рух трасою тимчасово обмежено.

За словами мера болгарського міста Перник, точна причина аварії поки не відома, розглядають кілька версій.

"Причин аварії може бути багато, можливо, водій спав, може бути інша причина. З учорашнього дня йде дощ, ділянка пряма з ухилом", - розповів Станіслав Владимиров.

На зазначеній ділянці водії часто перевищують швидкість, що призводить до великої кількості ДТП. Крім того, як розповіла дорожній експерт з Болгарії Діана Русинова, на 31-му кілометрі автомагістралі Струма було багато проблем, минулого літа там латали ями.

Як повідомляв Главред, в серпні, в Києві сталася серйозна ДТП з автобусом сполученням Кишинів-Москва. Транспортний засіб перекинувся буквально в декількох метрах від бензовозу, який стояв на АЗС. Внаслідок аварії постраждали 18 осіб.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти