Порада з-за поребрика: Валуєв розлютився на хіт українських фанатів про Путіна на Євро-2020

20 червня 2021, 10:26оновлено 20 червня 2021, 20:41
Колишній боксер вирішив спробувати себе в якості експерта з міжнародних відносин і порадив не прив'язувати ситуацію до конкретної країни і конкретного Путіна.
Валуй
Микола Валуєв / УНІАН

Депутата Держдуми Миколи Валуєва (у минулому - боксер-чемпіон у суперважкій вазі) обурили дії українських уболівальників у матчі другого туру групи C чемпіонату Європи з футболу проти Північної Македонії, повідомляє Газета. Фанати в дебюті зустрічі виконали знаменитий матірний хіт про президента РФ Володимира Путіна.

Валуєв вважає, росіяни обов'язково відреагують на цю ситуацію. У той же час колишній боксер порадив не прив'язувати ситуацію до конкретної країни.

"Реакція буде, безумовно. Це їх не фарбує, в той час, коли ми вболіваємо за українську збірну. І порівняння тут не на користь українських уболівальників. Не варто шукати тут політичний підтекст, треба від цього абстрагуватися", - сказав депутат.

відео дня

читайте також"Путін х * йло" на Євро-2020: у Росії "наїхали" на українських фанів і захотіли покарання

Нагадаємо, збірна України зіграла другий і переможний матч на Євро-2020 - у Бухаресті проти Північної Македонії. Під час Цього матчу українські вболівальники виконали відомий хіт "Путін – ху*ло" і все це потрапило в ефір російських телеканалів.

Наступний матч збірної України заплановано на 21 червня. Новим суперником українців стане Австрійська команда.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти