Смерть на дистанційці: п'ятикласник помер через вибух телефону на онлайн-уроці

19 жовтня 2021, 12:58
Сусіди підбігли до будинку і терміново відвезли хлопчика в лікарню, але він помер тієї ж ночі.
Зарядка телефону
Дитину врятувати не вдалося / ТСН

Учень п'ятого класу школи у В'єтнамі помер після вибуху телефону. Він використовував свій мобільний на онлайн-уроці, коли той раптово вибухнув і підпалив його одяг. Дитину врятувати не вдалося.

Хлопчик, ім'я якого так і не повідомили, був на онлайн-занятті заняття вдома в провінції Нгеан через обмеження в країні, повідомляє британське видання Mirror.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, він був у навушниках, коли вибухнув телефон. Сусіди підбігли до будинку і терміново відвезли хлопчика в лікарню, але він помер тієї ж ночі. Виробник телефону невідомий.

відео дня

читайте такожНіякої дистанційки та жорстка вимога щодо вакцинації: у Київській ОДА попередили про закриття шкілЧиновник системи освіти Ле Чунг Сон підтвердив цю новину і сказав, що вони відвідали сім'ю, щоб висловити співчуття. Зазначається, що поліція розслідує справу.

Раніше, в Міністерстві освіти прокоментували роботу навчальних закладів в "червоній" зоні карантину. В якому випадку школи перейдуть на дистанційне навчання, читайте в матеріалі: Як працюватимуть школи в "червоній" зоні і чи буде видаленка: у МОЗ дали відповідь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти