"Скоро все побачимо": в РДК заінтригували новиною про новий рейд у Росію

20 липня 2023, 23:28
Керівник штабу РДК підкреслив, що у розробці наразі є кілька операцій. Частина з них – це територія РФ, частина – операції на фронті.
'Скоро все побачимо': в РДК заінтригували новиною про новий рейд у Росію
В РДК заінтригували новиною про новий рейд у Росію / Колаж: Главред, фото: скріншот із соцмереж

Російський добровольчий корпус готує кілька операцій на території країни-агресорки Росії, а також на фронті. Зараз більша частина бійців добровольчого формування знаходиться саме у зоні бойових дій. Про це розповів керівник штабу РДК Олександр "Фортуна" в коментарі 24 каналу.

"У розробці кілька операцій. Частина з них – це територія Росії, частина – операції на фронті. Я думаю, що скоро все побачимо. Сьогодні бійці РДК перебувають здебільшого на фронті, ми нікуди не йдемо. У нас завжди є певна кількість людей, груп, які працюють на якомусь з напрямків", - зауважив "Фортуна".

За його словами, на Південному напрямку РДК має значні завдання, які треба виконати. Зараз також велика кількість бійців починає проходити курс молодого бійця, проходять перевірки та тренування.

відео дня

"Щоб успішно здійснювати операції на території Росії, ми після кожної операції робимо певні висновки для себе та намагаємось кожну наступну підготувати краще технічно та з військової точки зору. Зараз у нас люди, які готуються до наступних операцій, проходять спеціальні тренування, - сказав керівник штабу РДК.

Він зауважив, що зараз у сірій зоні розташоване місто Шебекіно Бєлгородської області та населені пункти на південь від нього.

"Я б не сказав, що ми на 100% контролюємо. Тобто це називатиметься великою сірою зоною, але більшою мірою під контролем РДК. Це Шебекіно та все, що на південь", - пояснив "Фортуна".

Військові операції добровольців Росії у Бєлгородській області

Як повідомляв Главред, добровольчі батальйони Російський добровольчий корпус і Легіон Свобода Росії у травні-червні проводили у Бєлгородській області операцію, спрямовану на демілітаризацію регіону. Російські та польські добровольці зайшли в Шебекіно, де вели бої.

Згодом ополченці прорвалися на Білгородщині. Вони утримували сіру зону на Білгородчині розміром більше 10 квадратних кілометрів. Російські силові структури тимчасово втрачали контроль над кордоном з Україною на даній ділянці фронту.

Нещодавно бійці Легіону Свободи анонсували новий рейд до РФ. Як зазначив представник ЛСР з позивним "Цезар", ополченці Легіону Свобода Росії готують для Кремля сюрприз і збираються вже наступного місяця провести ще одну військову операцію на території країни-агресора РФ. Далі планується ще дві операції, а також звільнення російських земель від правлячого режиму.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти