Путін заговорив про розпад Росії: політолог пояснив причину

1 березня 2023, 07:31
679
Війна РФ проти України - це найгірший крок Путіна, вважає Микола Давидюк.
Володимир Путін
Володимир Путін / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін почав поширювати тези про те, що РФ хочуть знищити. Політолог Микола Давидюк вважає, що це говорить про брак інфоприводів для внутрішньої пропаганди.

Експерт у коментарі 24 каналу підкреслив, що війна Російської Федерації проти України - це найгірший крок Путіна проти росіян, це війна проти самої Росії.

При цьому він вказав, що російський диктатор не може визнати, що почав війну безпідставно, він наляканий і "почав грати ці наративи про нібито знищення РФ".

"Ці заяви (про розвал Росії - ред.) не від того, що він розвивається як людина або Країна, або його армія щось захоплює. Нічого з цього немає, цей "гриб" гниє і заражає своєю цвіллю всю Росію. Вона теж почне гнити", – пояснив Давидюк.

У Путіна клянчать переговори в України і Заходу

Канцлер Німеччини Олаф Шольц дзвонив Путіну в грудні минулого року і вимагав від нього вивести окупаційні війська Росії з території України і знайти дипломатичний спосіб для завершення війни. Путін поскаржився, що завдяки допомозі заходу Київ став сильнішим і не збирається йти на переговори з агресором Москвою.

Наприкінці січня поточного року Шольц заявив, що буде дзвонити Путіну, вимагати виведення військ РФ з України і припинення розв'язаної війни. У Кремлі у відповідь висловили готовність "поговорити", але в підсумку Путіну так ніхто і не подзвонив.

У лютому представники агресора Росії заклянчили переговори в України"без попередніх умов і з урахуванням нинішніх реалій". В офісі президента у відповідь підкреслили, що Москва насправді не хоче виводити війська з України і намагається уникнути відповідальності за свої злочини.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти