"Путін став ізгоєм": ексдепутат Держдуми пояснив провал ФСБ з отруєнням Навального

22 грудня 2020, 04:30
Володимир Путін став на шлях Аугусто Піночета, впевнений Геннадій Гудков.
Навальний
Олексій Навальний / Reuters

Колишній співробітник ФСБ і колишній депутат Державної Думи Геннадій Гудков заявив, що співробітник ФСБ Костянтин Кудрявцев легко розповів по телефону Олексію Навальному деталі спеціальної операції по його отруєнню, через те, що був упевнений у своїй безкарності.

"Всі, хто в цій групі (з Кудрявцевим) працював, – просто звичайна державна банда, яка займається позасудовими розправами. Вони прокололися, провалилися, повністю викрили не тільки себе, але і абсолютно всю державу, включаючи Путіна", - підкреслив Гудков у розмові з Сurrenttime.tv.

Він розповів, що в ФСБ спеціальний оперативний зв'язок стоїть тільки в кабінетах на робочих місцях, тому якщо співробітники знаходяться за межами кабінету, то вони спілкуються за звичайним зв'язком по мобільних телефонах.

"Ситуація, як з "Кудрявцевим" цілком можлива, якщо дзвінок застав людину не в кабінеті. Таке могло бути. Він вже звик, що начальство може йому зателефонувати за звичайним телефоном", - пояснив колишній співробітник російських спецслужб.

На його думку, ситуація навколо спроби отруєння Навального свідчить про те, що РФ править "кримінальне угруповання, яке захопило владу і встало на шлях вбивств і розправ".

читайте такожПєсков вилаявся у відповідь на статтю про повторну спробу Кремля отруїти НавальногоЕкс-співробітник ФСБ вважає, що якщо Путін не звільнить керівництво спецслужб, причетних до отруєння Навального, то він фактично візьме на себе всю відповідальність за спробу вбивства: "Він стає абсолютно точно таким же фігурантом майбутньої кримінальної справи. Згадайте Піночета - він довго правив країною, а потім став фігурантом кримінальної справи, оскільки був причетний до організації вбивств і позасудових розправ. Путін стає таким лідером, який вже добром не закінчить".

"Володимир Володимирович провалився зі страшною силою, його ім'я розтоптано остаточно, Він знищений морально, морально, він став ізгоєм. Всі будуть розуміти, що навіть при якихось вимушених контактах вони тиснуть руку організатору вбивств", - додав Гудков.

Самовикриття ФСБ:

  • Нагадаємо, раніше Навальний поговорив з одним з учасників його травлення співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим.
  • У розмові співрозмовник опозиціонера говорить про те, що учасники операції "обробляли" внутрішню поверхню нижньої білизни Навального, "щоб не було слідів там, нічого такого".
  • У відповідь на питання, чому той все-таки вижив, співрозмовник Навального каже: "Ось бачите, збіг обставин... це той самий такий ось поганий фактор, який в нашій роботі, так, може бути".
  • Кудрявцев пов'язав це з діями лікарів швидкої і посадкою літака.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти