Путін пообіцяв по 10 тисяч рублів евакуйованим з ОРДЛО

18 лютого 2022, 19:00
Губернатор Ростовської області Василь Голубєв звернувся до Путіна з проханням надати області екстрену допомогу.
Володимир Путін
Володимир Путін пообіцяв виплати / Reuters

Президент РФ Володимир Путін доручив уряду Росії терміново забезпечити виплату кожному біженцю, котрий прибуває в Ростовську область із Донбасу, по 10 тис. рублів, повідомив прессекретар Путіна Дмитро Песков, пише ТАСС.

Відзначається, що губернатор Ростовської області Василь Голубєв звернувся до Путіна з проханням надати області екстрену допомогу по лінії федерального центру у зв'язку з непередбаченим великим напливом біженців.

"Путін переговорив по телефону з т.в.о. голови МНС Олександром Чупріяном і доручив йому терміново вилетіти в Ростовську область для організації на місці робіт зі створення умов для розміщення, забезпечення гарячим харчуванням і всім необхідним, включаючи медичну допомогу", - розповів Песков.

відео дня

читайте також"Не вірте в український наступ!": Резніков звернувся до жителів Донбасу

Визнання Росією "Л / ДНР"

Державна Дума Росії у вівторок, 15 лютого, проголосувала за ініційований фракцією КПРФ проект постанови Про звернення до президента Володимира Путіна про визнання" ДНР" та "ЛНР" на окупованих Російською державою районах Донбасу.

У відповідь Верховна Рада звернулася до ООН, Єврокомісії, Європарламенту, ПАРЄ, ПА ОБСЄ, ПА НАТО, урядів і парламентів держав світу щодо невизнання незалежності самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти