Оленяр тиждень йшов пішки в поліцію: він скоїв страшний злочин

31 серпня 2021, 19:40
Чоловік під час п'яної сварки вбив знайомого і ще двох жінок. Щоб заявити на себе в поліцію йому довелося тиждень йти пішки.
наручники
Чоловік зізнався у потрійному вбивстві / Фото Facebook Роман Мазурик

Несподіваний випадок в Хабаровському краї Росії. Там оленяр цілий тиждень пішки йшов, щоб здатися поліції. Він хотів зізнатися у скоєнні моторошного злочину.

Виявилося, що чоловік убив трьох людей.

Як повідомляє пресслужба місцевого слідчого органу, раніше в серпні на оленярській фермі він застрелив з рушниці знайомого і двох жінок. Вбивство сталося під час п'яної сварки.

відео дня

Чоловік дістався до Охотська.

"На місце події, що знаходиться в лісовій місцевості на значній відстані від населених пунктів, виїхала слідчо-оперативна група, в даний час проводяться невідкладні слідчі дії", - зазначено в повідомленні СК.

Також відомо, що в даний час він затриманий. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Нагадаємо, раніше у Мелітополі жінка кілька разів дзвонила в поліцію і брехала про вбивство. Вона хотіла потрапити до в'язниці через нудне життя. За останній місяць копи зафіксували два помилкових виклики, які надійшли саме від цієї жінки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти