Окупанти Росії увійшли до Авдіївки - Bild

9 грудня 2023, 15:00
13253
Російські війська пробралися в Авдіївку з нового напрямку і захопили частину дачного селища, вважає військовий аналітик німецького видання Bild Юліан Рьопке.
Авдіївка, війська РФ
Війська РФ зайшли до Авдіївки з північного сходу, ЗСУ їх звідти вибивають - ЗМІ / Колаж: Главред, фото: Bild, Міноборони РФ

Окупаційні війська агресора Росії зайшли до Авдіївки Донецької області з північного сходу і захопили там частину дачного селища. У тій же локації знаходяться і очисні споруди. Українська армія вибиває їх звідти.

Як повідомляє Bild, оглядач Рьопке припустив, що російські війська зайшли в Авдіївку з нового напрямку – північного сходу. Ворог захопив частину дачного селища. Там знаходяться і очисні споруди.

Сили оборони України відбивають атаки окупантів і застосовують танки. Одну з будівель вдалося відбити.

відео дня

"Російські війська увійшли до Авдіївки з іншого напрямку, захопивши частину дачного сектора на сході. Українські сили ведуть бій з окупантами за допомогою танків, яким, принаймні, довелося відступити від однієї із захоплених будівель", - підкреслив Юліан Ріпці.

Ситуація в районі Авдіївки

Глава Авдіївської Військової адміністрації Віталій Барабаш раніше сказав, що окупанти РФ відкрили два напрямки для штурму Авдіївки. Зокрема, росіяни стали атакувати із Донецька через Спартак і Ясинувату через промзону. Раніше ворог рідко працював на цих напрямках.

У ЗСУ розкрили два "завдання" ворогові від Путіна по Авдіївці - зокрема, офіцер 59-ї ОМБр Сергій Цехоцький заявив, що росіяни будь-якою ціною намагаються оточити місто. Також вони хочуть" окупувати всю Донеччину.

Окупанти захопили очисні споруди Авдіївки, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни. Згідно з їхньою оцінкою, росіяни просунулися на південь від Красногорівки, що в 5 кілометрах від Авдіївки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти