"Неприємно говорити, але було": Путін зізнався, як працював таксистом у 90-ті

13 грудня 2021, 11:37оновлено 13 грудня 2021, 12:19
Крім того, Володимир Путін ще раз повторив відому тезу кремлівської пропаганди і знову публічно назвав розпад СРСР "трагедією для більшості громадян".
Володимир Путін
Володимир Путін / УНІАН

Президент Російської Федерації Володимир Путін стверджує, що в 1990 – х роках підробляв таксистом-через безгрошів'я. Таке твердження він висловив в інтерв'ю для фільму "Новітня історія" на федеральному телеканалі "Росія 24".

"Жив як усі, але іноді доводилося підробляти візництвом, на машині підробляти, приватним візництвом. Неприємно про це говорити, чесно сказати, але, на жаль, так і було", – сказав він.

Крім того, президент РФ Володимир Путін ще раз повторив відому тезу кремлівської пропаганди і знову публічно назвав розпад СРСР "трагедією для більшості громадян" і "найбільшою геополітичною катастрофою ХХ століття".

відео дня

читайте такожУгода Байдена і Путіна в обмін на мир в Європі: Ілларіонов розкрив небезпечний для України Сценарій

Нагадаємо, раніше прес - секретар президента РФ Дмитро Пєсков відповів на заяву заступника держсекретаря США Нуланд, яка сказала, що Росія прагне відтворити СРСР. Він розповів про те, що сьогодні відновити таку державу не представляється можливим.

Також він додав, що на території країн пострадянського простору існують "просунуті" союзні структури, проте жодна з них не є спробою заново створити СРСР.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти