"Не зрозумієш, кого грохнули": ексдепутат Держдуми розповів про двійників Путіна

7 вересня 2022, 19:33
Оперативних двійників не випускають на публіку, так як це "вкрай ризиковано", зазначив Марк Фейгін.
Путін війська Росії
Фейгін повідав про двійників Путіна / Колаж УНІАН, Вікіпедія

У президента країни-агресора Володимира Путіна запросто можуть бути оперативні двійники, повідомив колишній депутат Держдуми Марк Фейгін в інтерв'ю журналісту і засновнику видання Гордон Дмитру Гордону.

За його словами, оперативних двійників не випускають на публіку, оскільки це "вкрай ризиковано". Співрозмовник додав, що дуже важко подати абсолютно однакових людей.

"...У нього є двійники оперативні: так, щоб, якщо когось вб'ють, то не його. У трьох машинах поїхало три людини - кого грохнули, не зрозумієш. У це я охоче повірю. Але все-таки випускати двійника просто на публіку вкрай ризиковано. Якби я дізнався про таке, це б мене дуже здивувало",-додав ексдепутат.

відео дня

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, аби зібрати нову армію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти