На Заході заговорили про наступника Путіна і дали тривожний прогноз

10 липня 2022, 18:59
2166
Наступник Путіна буде з його ж оточення і продовжить нарощувати ворожість РФ по відношенню до Заходу, говорить Кейр Джайлс.
Володимир Путін
Володимир Путін / УНІАН

Ймовірний наступник президента РФ Володимира Путіна буде таким же жорстоким, як і нинішній господар Кремля, заявив дослідник, автор книги "Московські правила" Кейр Джайлс.

Він вважає, що більшість кандидатів у нові президенти РФ можуть погіршити відносини Росії із Заходом і зі своїми громадянами, пише Newsweek.

"Останні кілька років спостерігалося посилення репресій проти власного населення Росії, яке йшло паралельно зі зростаючою ворожістю до зовнішнього світу. Але в обох цих відносинах Росія тільки поверталася до своїх історичних норм і своїй зоні комфорту. Тому що це країна, яка завжди поводилася так по відношенню до зовнішнього світу і до своїх підданих", - підкреслив співрозмовник.

Разом з тим аналітик пояснив, що наступник Путіна буде з його ж оточення і продовжить нарощувати ворожість РФ по відношенню до Заходу.

"Потенційний наступник Путіна, швидше за все, вийде з того ж середовища і продовжить повертати країну до нормального стану опозиції Заходу за замовчуванням", - додав Джайлс.

читайте також"Карлик піде в безодню": астролог назвав терміни смерті Путіна і розкрив моторошні деталі

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти