Відкликаний посол Грузії прокоментував призначення Саакашвілі

12 травня 2020, 15:01
Грузинський посол Теймураз Шарашенідзе прокоментував призначення Михайла Саакашвілі керівником Виконавчого комітету реформ.
Посол, Грузія
Посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенідзе / mfa.gov.ge

Грузинський посол Теймураз Шарашенідзе, якого нещодавно терміново відкликали до Тбілісі для проведення консультацій, заявив про те, що влада Грузії докладе усіх зусиль - потрібних, щоб партнерські відносини з Україною збереглися і зміцнилися - навіть попри нещодавнє призначення Михайла Саакашвілі.

"Неприпустимо, щоб у країні, яка є стратегічним партнером, на політичну посаду призначали особу, засуджену в Грузії. Що стосується відносин з Україною, грузинська сторона докладе всі зусилля, щоб партнерські відносини з Україною збереглися і навіть зміцнилися", — заявив він в коментарі порталу Ехо Кавказу.

Шарашенидзе також розповів, що буде знаходитися на двотижневому карантині через пандемію китайського коронавірусу.

відео дня

Нагадаємо, раніше, 7 травня, президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі керівником Виконавчого комітету реформ.

Після цього представники офіційного Тбілісі оголосила, що відкликає свого посла в Україні - Теймураза Шарашенідзе, Потім грузинський прем'єр-міністр Георгій Гахарія розповів, що відкликання дипломата з Києва анітрохи не ставить під сумнів партнерство України та Грузії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти