Кривава бійня в Росії: нижньогородський стрілець знайдений мертвим у лісі

13 жовтня 2020, 08:58
Бабуся "нижегородського стрілка" закликала онука менше грати в комп'ютерні ігри і більше часу присвячувати навчанню. Він убив її, перехожих і себе.
Нижегородський стрілець знайдений мертвим у лісі / соцмережі
Нижегородський стрілець знайдений мертвим у лісі / соцмережі

Правоохоронці спільно зі співробітниками Росгвардіі виявили тіло 18-річного хлопця, який 12 жовтня у міському окрузі Бор Нижньогородської області відкрив стрілянину по людях. Унаслідок стрільби чотири людини, в тому числі бабуся стрілка, померли і троє госпіталізовані у важкому стані.

Про це повідомляє ТАСС в Telegram.

Джерело агентства у правоохоронних органах повідомило, що чоловік наклав на себе руки.

відео дня

"Співробітниками поліції спільно з представниками Росгвардіі регіону під час оперативно-розшукових заходів у лісосмузі недалеко від околиці селища Великоорловське Борського району Нижньогородської області виявлено тіло 18-річного жителя Нижнього Новгорода, підозрюваного у вбивстві трьох осіб", — заявили в пресслужбі обласного ГУ МВС.

Як повідомляє МК, 18-річний Данило Монахов посварився зі своєю бабусею у дворі будинку, після чого вистрілив у неї. На крики прибіг сусід і отримав кілька кульових поранень.

Після цього молодий чоловік схопив дві рушниці і втік на зупинку населеного пункту Бор. Там він знову відкрив стрілянину, убивши одну людину і поранивши трьох. Також він зробив постріли в бік пасажирського автобуса, проте в ньому ніхто не постраждав. Потім стрілець втік до лісосмуги.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу за фактом вбивства людей.

Повідомляється, що бабуся "Нижегородського стрілка" закликала онука менше грати в комп'ютерні ігри і більше часу присвячувати навчанню. На цьому ґрунті між родичами часто траплялися конфлікти.

Хлопцеві з Нижнього Новгорода, який влаштував бійню, проведуть посмертну психіатричну експертизу, заявляє джерело в правоохоронних органах.

Унаслідок стрільби чотири людини, в тому числі бабуся стрілка, померли і троє госпіталізовані у важкому стані.

Стрілянина в Росії - про що йшлося раніше:

  • У Нижньогородській області в Росії невідомий влаштував стрілянину на автобусній зупинці, є загиблі і поранені.
  • За даними місцевих жителів, стрілянина сталася в селищі Великоорловське.
  • За попередньою інформацією від місцевих жителів, до селища Великоорловське приїхав 18-річний хлопець. З невідомих причин він відкрив вогонь з рушниці по членах своєї сім'ї, а також людям, які проходили повз рейсовий автобус №107. Серед постраждалих бабуся підозрюваного. Трохи згодом стало відомо, що вона померла.
  • За словами ще одного з очевидців, хлопець не розстрілював безпосередньо автобус - в транспортний засіб потрапив дріб, коли він стріляв по перехожих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти