Каспаров пояснив причини диктаторської поведінки Путіна

21 лютого 2021, 18:37
На думку видатного російського опозиціонера Гаррі Каспарова, після двадцяти років вставання з колін Росія зараз повинна ставати в чергу за продуктами
Путина
Володимир Путін / Reuters

Президент РФ Володимир Путін багато років будував у Росії диктаторський режим і саме тому він ніколи не відмовиться від втілення агресивних планів проти інших країн світу ‒ до тих пір, поки його не зупинять. Про це в ефірі каналу Еспресо сказав легендарний шахіст і видатний російський опозиціонер Гаррі Каспаров.

Він зазначив, що зараз готовність лідера країни-агресора до нових конфліктів залишилася єдиним козирем Путіна.

"Говорити про якісь компроміси безглуздо. Режим перейшов вже стільки червоних ліній, що сьогодні у Путіна не залишається ніяких інших опцій, окрім як підвищувати ставки й діяти ще більш агресивно, сподіваючись, що західні країни в черговий раз відступлять, злякавшись ризику великої конфронтації", – сказав Каспаров.

За словами опозиціонера, Кремль буде продовжувати нагнітати мілітаристську істерію в міру погіршення стану російської економіки. Каспаров також нагадав, що на зустрічі з керівництвом фракцій Держдуми Путін говорив про необхідність введення в країні продовольчих сертифікатів.

"Це означає, що після двадцяти років вставання з колін Росія зараз повинна ставати в чергу за продуктами. І в цій ситуації, коли холодильник вже не є союзником, коли економіка знаходиться в жахливому становищі, а рівень злодійства, корупції тільки зростає (тому, що мафія не може зупинятися), розширення мафіозного клану ставить режим в патове становище", – підсумував опозиціонер.

читайте такожЖириновський натякнув, хто змінить Путіна на чолі Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Секретар Ради нацбезпеки й оборони України Олексій Данилов заявив про те, що Російська Федерація є штучним утворенням.
  • Він підкреслив, що РФ століттями збиралася "під дулами кулеметів, автоматів, коли цілі народи заганяли в нібито дружню спільноту".
  • За його словами, штучні утворення нестійкі.
  • "Рано чи пізно Росія розвалиться, це буде ще в наш час і ми це будемо бачити". - додав Данилов.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти