Готовність тракторних військ: у Фінляндії висміяли ядерну загрозу РФ

16 квітня 2022, 18:44
Фіни креативно обіграли сюжети роликів українців, які тракторами перетягують захоплену у російських окупантів техніку.
Бастіон
Комплекси Бастіон / earth-chronicles.ru

Фіни потролили погрози російської сторони, яка перейшла до ядерного шантажу після заяви про можливий вступ Фінляндії до НАТО.

В Мережі опубліковали відео, яким висміяли раніше оприлюднені кадри РФ з перекиданням комплексів Бастіон до кордонів Фінляндії.

Зазначимо, що фіни креативно обіграли сюжети роликів українців, які тракторами перетягують захоплену у російських окупантів техніку.

відео дня

При цьому фінські активісти записали відео зафіксувавши перекидання тракторів, готових полювати на військову техніку РФ.

У ролику знята колона з п'яти тракторів, які їдуть в напрямку Санкт-Петербурга. Оператор в кінці так само бере в кадр і наближає дорожній знак, на якому можна бачити відстань до Петербурга і до прикордонного пункту пропуску Ваалімаа.

Раніше в РФ заявляли, що в разі вступу Швеції і Фінляндії в НАТО Росія може стягнути ядерну зброю в Балтику, адже в такому випадку у Кремля стане більше офіційно зареєстрованих супротивників. Про це написав у своєму Telegram заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти