Головний генерал США в Європі розповів, чим замінити польські Міг - 29 для України

10 березня 2022, 06:41
1163
Польща і США ніяк не вирішать питання з передачею винищувачів Україні.
Мить 29
МіГ 29 / Укроборонпром

Найефективнішим кроком заходу буде передати Україні протитанкову і зенітну зброю, а не винищувачі МіГ-29, навколо яких тривають переговори.

З такою заявою виступив головний генерал США в Європі Тод Уолтерс, який очолює Європейське командування сил Штатів, пише CNN.

Найефективніший спосіб підтримки українських військових - це додаткове протитанкове і зенітне озброєння, а не винищувачі МіГ-29.

відео дня

Глава Європейського командування США Тод Уолтерс підкреслив, що українці "зараз прекрасно використовують цю зброю". І саме завдяки йому обмежують можливості російських військових літаків діяти вільно.

читайте такожПольські Міг - 29 для України: з'явилася реакція ПентагонуРаніше глава Пентагону Ллойд Остін повідомив своєму польському колезі Маріушу Блащаку, що США не підтримують ідею передачі Україні польських Міг-29 і не мають наміру брати участь у такій операції, заявив у середу представник Міноборони США Джон Кірбі. Поставка Києву інших озброєнь, на думку Вашингтона, набагато ефективніша, ніж передача винищувачів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти