Експерт розкрив сценарій удару США по РФ у разі нової атаки на Україну

10 травня 2021, 07:42
Вашингтон готовий вжити низку резонансних заходів проти Москви, стверджує Андрій Піонтковський.
Блінкен, Бориспіль
Візит Блінкена до Києва підтвердив підтримку України з боку США - політолог / Reuters

У разі нової агресії Росії щодо України, Захід на чолі з США вживе заходів щодо відключення російської держави від SWIFT, газової і нафтової блокади, а також арешту активів і "російського трильйона". Такі санкції можуть стати справжньою несподіванкою для Москви. Про це заявив політолог Андрій Піонтковський.

У ефірі телеканалу Україна 24 він розповів про те, що американці не бояться Росії і заяв Путіна. У разі нової російської агресії проти України, США впровадять серйозні антиросійські санкції, про що пошкодують у Кремлі.

"Не секрет, що ті економічні заходи, які вони приймуть у разі агресії – відключення від SWIFT, нафтова і газова блокада, арешт активів, "російського трильйона", що знаходиться в юрисдикції США – ось це буде дійсно те, про що кремлівські вожді пошкодують так, як вони раніше не шкодували", - вважає Піонтковський.читайте такожКиїв виходить з орбіти інтересів США: ЗМІ дізналися деталі візиту Блінкена

Також він підкреслив, що візит держсекретаря США Блінкена в Україну показав наміри Вашингтона допомагати українській державі відстоювати незалежність країни і боротися з російською агресією.

Візит Блінкена в Україну

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти