Ексвіцепрем'єр РФ пояснив, чому Путін став злодієм для росіян

1 лютого 2021, 12:44
Колишній високопоставлений російський чиновник пройшовся по теорії глибинного народу.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Колишній віцепрем'єр-міністр Російської Федерації Альфред Кох вважає, що фільм опозиціонера Олексія Навального про палац Володимира Путіна біля міста Геленджик призвів до зрушення у свідомості "глибинних" росіян. Про це чиновник написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я можу помилятися, але мені здається, що у горезвісного "глибинного народу" стався зсув у свідомості. Раніше він думав, що Путін знищує своїх ворогів заради якоїсь абстрактної "Великої Росії" [...]. Але тут фільм про палац виявився останньою краплею і давно назрівав перелом у свідомості "глибинного народу" стався. Тепер він думає, що Путін знищує своїх ворогів тому, що Путін — злодій. І знову: це така емоція. Він її так відчуває", - стверджує Кох.

На думку колишнього чиновника, тепер і Володимиру Путіну, і владі Росії доведеться рахуватися з новим до себе ставленням від росіян.

"Це не лікується ніякими раціональними аргументами. Це такий тектонічний зсув у колективному несвідомому. Попросту кажучи, раніше вони думали, що Путін "за простий народ", а тепер знають, що він такий же, як усі. Тобто злодій. І Кремлю тепер треба жити з цією новою реальністю", - підсумував Кох.

читайте такожПропагандисти Росії знайшли "слід США" у фільмі Навального про "палац Путіна"

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти