Дзюба відреагував на резонанс через секс-скандал

8 листопада 2020, 23:12оновлено 8 листопада 2020, 23:46
370
Спортсмен поскаржився на складний матч.
Дзюба
Дзюба відреагував на витік інтимного відео / Reuters

Форвард Зеніту і збірної Росії з футболу Артем Дзюба вперше відреагував на секс-скандал після публікації інтимного відео з його участю.

Відеозвернення спортсмен опублікував у своєму Instagram.

За словами Дзюби, матч з Краснодаром став для нього найскладнішим у кар'єрі. Спортсмен підкреслив, що не є ідеальною людиною і допускає помилки, в яких може звинувачувати тільки себе. Він зазначив, що"багато в чому, напевно, винен у цьому".

відео дня

Він подякував усім тим, хто підтримав його у складній ситуації.

Футболіст додав, що в момент, коли всі відвернулися, він шалено вдячний людям, які залишилися з ним поруч і підтримали у важку хвилину.

читайте такожАстаф'єва висловилася про свої оголені фото і про секс"Ви були поруч зі мною — близькі, рідні, сім'я, друзі. У такі миті ти і дізнаєшся... навіть люди, які мені не знайомі підтримували. Всім вдячний", - заявив.

Дзюба також висловив подяку команді за підтримку.

Зазначимо, Дзюба закрив свій аккаунт в Instagram після секс-скандалу.

  • Нагадаємо, раніше в мережі опублікували інтимне відео за участю гравця Зеніту і капітана збірної Росії з футболу Артема Дзюби. На опублікованих кадрах оголений Дзюба лежить на ліжку і займається самозадоволенням.

  • Скандал з інтимним відео, в якому фігурує гравець Зеніту і вже колишній капітан збірної Росії з футболу Артем Дзюба, прокоментувала спортивна телеведуча Марія Орзул.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти