Джилл Байден вперше вийшла в світ в якості першої леді

8 листопада 2020, 21:03
Дружині новообраного президента США 69 років.
Джилл Байден
Джилл Байден / Фото: twitter.com/DrBiden

Джилл Байден, дружина переможця президентських перегонів у США Джо Байдена, вперше показалася на людях з чоловіком в якості першої леді.

Фотографія була опублікована в Instagram бренду одягу, плаття від якого вона вибрала для тріумфальної появи.

Нова перша леді США вийшла в чорній асиметричній сукні з квітковим малюнком від бренду Oscar de la Renta Resort. При цьому 69-річна Джилл Байден була одягнена в чорну захисну маску.

відео дня

Уточнюється, що такий вибір вбрання нової першої леді був не випадковий. Дизайнери даного бренду є вихідцями з сімей іммігрантів. Вони стали власниками модного будинку в 2016 році після смерті засновника.

Джилл Байден
Джилл Байден / Фото: Instagram / oscardelarenta

Джилл Байден - американська вчителька. За майбутнього президента вона вийшла заміж в 1977 році, це її другий шлюб. У Джо Байдена в автомобільній аварії загинула дружина Нелія і їх дочка Наомі. Місіс Байден формально не всиновлювала Бо і Хантера Байдена, синів чоловіка, але завжди називала їх своїми дітьми. У них одна спільна дитина - дочка Ешлі (народилася в 1981 році). Смерть Бо від раку мозку в травні 2015 року стала для подружжя серйозним ударом. Джилл також захищала другого пасинка, Хантера, в розпал скандалу навколо української компанії Burisma.

читайте такожУ США вперше віце-президентом стане темношкіра жінка

Байден виграв вибори

  • Президент України Володимир Зеленський привітав кандидата в президенти США Джо Байдена з перемогою на виборах.

  • Джо Байден звернувся до американців після того, як стали відомі підсумки виборів президента США. "Для мене велика честь, що мене обрали керівником нашої великої країни", - почав свою промову Байден.

  • Колишній держсекретар США, екс-кандидат у президенти Хілларі Клінтон висловила радість у зв'язку з перемогою Джо Байдена на виборах президента країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти