"Швидко і жорстко відповімо": Путін пригрозив країнам, що загрожують РФ

21 квітня 2021, 14:18оновлено 21 квітня 2021, 15:17
У рамках свого послання Федеральним Зборам президент Росії Володимир Путін спирався на жорстку риторику щодо інших країн світу.
Путина
Володимир Путін / Reuters

Президент Росії Володимир Путін пригрозив жорстко відповідати на дії інших країн, які, на його думку, загрожують РФ. Саме таку промову він сказав у рамках свого послання Федеральним Зборам.

"Ми дійсно хочемо мати добрі стосунки з усіма учасниками міжнародного спілкування, в тому числі і з тими, з ким стосунки у нас останнім часом, м'яко кажучи, не складаються. Ми дійсно не хочемо спалювати мости, але, якщо хтось сприймає наші добрі наміри як байдужість або слабкість і сам має намір остаточно спалити або навіть підірвати ці мости, повинен знати, що відповідь Росії буде асиметричною, швидкою і жорсткою. Організатори будь-яких провокацій, що загрожують корінним інтересам нашої безпеки, пошкодують про скоєне так, як давно вже ні про що не шкодували", - сказав він.

читайте такожУ Кремлі є три сценарії вторгнення в Україну: коли Путін розкриє карти

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • В останні кілька тижнів Росія стягує свої війська до українського кордону, називаючи це "плановими навчаннями". Водночас, в Білому домі кажуть, що з 2014 року – це найбільша військова присутність російської армії біля українського кордону.
  • Президент Володимир Зеленський вважає, що загостренням напруженості на сході України Росія проводить тест для Заходу і намагається його залякати.
  • Нарощування військ РФ в окупованому Криму та біля українських кордонів підтверджують міжнародні розслідувачі, ЗМІ та супутникові знімки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти