Шлюб, Бог та СРСР: Путін придумав хитрий план щодо Конституції

2 березня 2020, 20:06
Президент Росії вніс свої пропозиції змін до головного закону країни.
Путін
Путін вирішив змінити основний закон країни і запропонував свої ідеї / Reuters

Президент Росії Володимир Путін вирішив змінити Конституцію Росії і внести до неї низку нових положень.

За інформацією Інтерфаксу, він підготував законопроект, яким запропонував внести до головного закону країни положення:

  • про правонаступництво РФ від СРСР,
  • про російську мовою,
  • про шлюб і про Бога.

Наприклад, Путін запропонував записати в Конституції визначення шлюбу як союзу чоловіка і жінки.

відео дня

Також він пропонує прописати в Конституції правонаступництво РФ від СРСР. За словами спікера Держдуми РФ В'ячеслава Володіна, ця пропозиція є "відповіддю на запит, який існує в суспільстві".

читайте такожЕрдоган в Сирії зараз робить те, що Путін міг зробити в Україні

Президент РФ також запропонував поправку, котра згадує про Бога: "Російська Федерація, об'єднана тисячолітньою історією, зберігаючи пам'ять предків, які передали нам ідеали і віру в бога, а також спадкоємність розвитку російської держави, визнає такою, що склаласа історично. державну єдність".

Також Путін запропонував визнати неприпустимими заклики до відчуження частин території РФ і закріпити використання російської мови на всій території РФ, але із правом республік встановлювати національні мови як державні.

Раніше Главред писав, що російський президент Володимир Путін стверджує, що глава США ДональдТрамп скаржився йому на занадто великі військові витрати своєї країни.

Путін також додав, що його американський колега сказав про це з жалем. "Сказав, занадто великі витрати. Змушений це робити. Він взагалі прихильник роззброєння, як він говорить", – заявив президент Росії.

Нагадаємо, міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер закликала Європейський союз і США посилити тиск на Російську Федерацію і режим Башара Асада в Сирії. Заяву глава німецького Міноборони зробило на тлі загострення ситуації в сирійському регіоні. За її словами, Захід має розчистити шлях для політичних переговорів, щоб покласти кінець війні в Сирії. При цьому вона нагадала, що гуманітарна ситуація в зоні конфлікту важка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти