"Готові до жорсткої гри": у Німеччині закликали покарати Путіна за Сирію

1 березня 2020, 14:24
850
Європейський союз і США закликали посилити тиск на Росію.
Володимир Путін
Володимир Путін / Reuters

Міністр оборони Німеччини Аннегрет Крамп-Карренбауер закликала Європейський союз і США посилити тиск на Російську Федерацію і режим Башара Асада в Сирії. Заяву глава німецького Міноброни зробила на тлі загострення ситуації в сирійському регіоні.

За її словами, Захід має розчистити шлях для політичних переговорів, щоб покласти кінець війні в Сирії. При цьому вона нагадала, що гуманітарна ситуація в зоні конфлікту важка.

Крім того, голова комітету Бундестагу з питань зовнішньої політики Норберт Реттген закликав ввести додаткові санкції проти РФ,

"У (президента РФ, - ред.) Путіна немає підстав реагувати на будь-які заклики європейців, поки йому не довелося нести відповідальність за спільні з Асадом завоювання Сирії. Нам треба дати зрозуміти, що ми готові до жорсткої гри в дипломатії і в економіці", - цитує політика видання Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Як раніше повідомляв Главред, міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу заявив, що у напрямку кордонів з Європейським союзом направляються понад 70 тисяч мігрантів з Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти