Блогер Діденко не має намір ховати чоловіка, який помер при експерименті з сухим льодом

1 березня 2020, 23:18оновлено 2 березня 2020, 00:24
Жінка планує кремувати чоловіка.
Блогер Діденко не має намір ховати чоловіка, який помер при експерименті з сухим льодом
Блогер вирішила кремувати чоловіка / Фото: Instagram/Катерина Діденко

У Росії блогер Катерина Діденко, яка веде блог "аптечний Ревізорро, заявила про те, що не буде ховати чоловіка, який загинув після вечірки з сухим льодом в лазні.

У сториз в Instagram вона розповіла, що хоче зробити кремацію, а прах розвіяти над полем.

"Коли буде похорон... Точніше похорону не буде. Валя хотів, щоб його кремували. Він говорив: "Я не хочу, щоб мене ховали, відспівували. Я хочу, щоб мене кремували і розвіяли прах", - заявила Діденко.

відео дня

Користувачі в коментарях не приховують, що їх здивувала поведінка Діденко після трагедії. Спочатку вона зняла відео під дверима реанімації, де помирав її чоловік. Потім вона зняла відео вже з б'юті-фільтром і сказала, що на святкуванні її дня народження померло троє людей.

У наступному відео вона заявила, що потрібна допомога психологів і попросила передплатників дати рекомендації. Згодом Діденко зізналася, що спілкувалася вже з трьома психологами і зараз їй "стало значно легше".

Як раніше повідомляв Главред, жертвами вечірки з сухим льодом в банному комплексі на півдні Москви стали три людини, ще семеро постраждали і перебувають у реанімації.

Нагадаємо, в мережі з'явилося відео трагічного випадку в лазні Москви, де на святкуванні дня народження російської блогерши Катерини Діденко загинуло три людини. Так, у ролику видно, як загиблі опинилися в басейні з сухим льодом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти