У Росії чотирьох затриманих українців звинуватили в торгівлі наркотиками

27 лютого 2020, 11:08
Посольство України направило в МЗС РФ ноту щодо надання додаткової інформації.
наручники
У Росії затримано четверо українців / фото: timeszp.co

У Росії затримано чотирьох українців за підозрою в збуті наркотиків, заявили в Міністерстві закордонних справ України.

Затримані українці перебувають у слідчих ізоляторах Володимирській області, розповів директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

"Російська сторона офіційно підтвердила нашому посольству в РФ факт затримання чотирьох громадян України у зв'язку з порушенням Слідчим управлінням МВС РФ по Володимирській області кримінальної справи за статтею "Здійснення замаху на збут наркотичних засобів" Кримінального кодексу РФ. В даний час затримані знаходяться в слідчих ізоляторах Володимирській області", - підкреслив офіційний представник МЗС України.

відео дня

Він додав, що посольство України направило до МЗС Росії ноту про надання додаткової інформації по цій справі, передає УНІАН.

читайте такожЗахоплення українського корабля: у Зеленського відреагували на дії ФСБНагадаємо, 15 лютого в західній частині Азовського моря російські прикордонники затримали українське маломірне судно, на борту якого перебували жителі села Райновка Запорізької області. Разом з судном їх відвезли в порт окупованій Керчі.

У так званому прикордонному управлінні ФСБ Росії в окупованому Криму заявили, що капітан судна не виконав вимогу про зупинку і спробував сховатися, а в ході огляду плавзасобу було виявлено понад 290 штук камбали і незаконне знаряддя лову.

Підконтрольний російським окупантам так званий "Керченський міський суд" заарештував чотирьох українців на 10 діб. Згодом українські рибалки були звільнені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти