"Не лох": Сурков висловився щодо Зеленського

26 лютого 2020, 10:49
Владислав Сурков особливо відзначив "незвичайну легкість у думках" президента України.
Сурков пішов від Путіна
Владислав Сурков / facebook.com/Владислав Сурков

Колишній радник президента Росії Владислав Сурков, указ про звільнення якого Володимир Путін підписав 18 лютого, розповів про свої враження про український лідера Володимира Зеленського.

Сурков охарактеризував Зеленського дуже лаконічно.

"Не лох. У всякому разі, в Парижі всі прийняли його за президента... У нього незвичайна легкість у думках", - сказав екс-радник Путіна в інтерв'ю порталу АК.

відео дня

Як повідомляв Главред, Сурков також заявив, що тимчасово окуповані райони Донбасу ніколи не повернуться під контроль Києва.

"У мене недостатньо сильна уява, щоби таке [повернення ОРДЛО під контроль України, - Главред] уявити. Донбас не заслуговує такого приниження. Україна не заслуговує такої честі", - сказав він.

Крім того, Сурков висловився і про Україну в цілому: "України немає. Є українство. Тобто, специфічний розлад умів (...) Сумбур замість держави. Борщ, Бандера, бандура є. А нації немає. Брошура "Самостійна Україна" є, а України немає. Питання тільки в тому, України вже немає, або поки що немає? Я, як не дивно, укрооптиміст. Тобто, вважаю, що України немає поки що. Але з часом вона все-таки буде. Хохли хлопці вперті, вони зроблять".

Нагадаємо, спікер президента РФ Дмитро Пєсков раніше заявив, що не знає про місце майбутньої роботи колишнього помічника глави держави Владислава Суркова, але впевнений, що його талант і досвід стануть в нагоді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти