Експерти назвали види випічки, які не зашкодять фігурі

3 грудня 2021, 02:58
Люди із зайвою вагою або ті, які хочуть схуднути, змушені відмовлятися від хліба і хлібобулочних виробів.
хліб_еда_пища
Від якої випічки не повніють / 1zoom.ru

Люди із зайвою вагою або ті, які хочуть схуднути, змушені відмовлятися від хліба і хлібобулочних виробів. Фахівці вважають, що це неправильно і радять підібрати сорти хліба, які не зашкодять фігурі. Які є корисні сорти хліба, які не зашкодять фігурі, розповіли в Change.

Житній хліб

Цей вид хліба вважається найздоровішим. Випічку роблять на 100% без глютену, і він не викликає здуття живота і дискомфорту. Відчуття ситості від такого хліба набагато довше, так як в ньому в 4 рази більше клітковини і на 20% менше калорій.

відео дня

Ессейский хліб

Ця випічка складається з суміші пшениці, жита, ячменю, сочевиці, полби і проса. У ньому багато білка і 18 амінокислот. Такий хліб покращує травлення і підсилює здатність організму вбирати мінерали.

Лляний хліб

У хлібі з льону багато селену, калію і магнію. Також в ньому багато клітковини, корисних жирів і фітоестрогенів. Цей хліб стане дуже корисним для здоров'я і не небезпечним для фігури.

Піта

У цій випічці багато вітамінів і мінералів, які допомагають знизити рівень холестерину і цукру в крові. У піті набагато менше калорій, ніж у звичайному зерновому хлібі. І для невеликого бутерброда - це найкраще рішення, так як одна скибочка піти прекрасно втамовує голод.

Вівсяний хліб

Для зниження щоденної кількості вуглеводів і жирів найкращим рішенням є вівсяний хліб. У вівсі багато корисних вуглеводів, які організм перетравлює в уповільненому темпі. А значить, почуття ситості буде тривалим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти